Sayfa 921/997 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
    bu arada Yapıkredi'de USD (güncel %3,5) ve TL (güncel %14,10) mevduat hesabını kullanan var mı..
    hesap işletim ücreti almıyoruz demişlerdi 2017 yılı için. doğru mu acaba...
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    bu arada Yapıkredi'de USD (güncel %3,5) ve TL (güncel %14,10) mevduat hesabını kullanan var mı..
    yapı kredi 1 gün faizini yer valör adı altında
    yani bu sabah yatırdığın paraya, yarından itibaren faiz işler.

Onlardan vatandaşı oradan çarpıyor yani..

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    hesap işletim ücretini hiçbir banka alamaz çünkü mahkeme kararı ile iptal edildi.Alamadıkları bir ücret için ''almıyoruz'' demeleri tam bir laf cambazlığı ,göz boyama.

4. Emekli maaşını aldığı bankadan vadeli mevduat yaptığında + puan alan var mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Emekli maaşını aldığı bankadan vadeli mevduat yaptığında + puan alan var mı ?
    Deryabank babama boyle bir teklifte bulunmustu, ancak ilave puan durumunda dahi verilen oran, benim diger bankalardan aldigim rekabetci oranlarin altinda kaliyordu.

"Boyle tiri-viri pazarlama palavralarina kanma, hic bulasma, ben sana iyi oran aliyorum zaten" filan deyip zor ikna etmistim bizim ihtiyari..

Nispeten genc emekliler yutmaz bu numaralari ama, ihtiyarlari cay-kahve ismarlayip, biraz da cene yapip kandirmaya calisiyorlar, yakinlarimiza goz-kulak olmamiz lazim.

Ykb hesap işletim ücreti alıyor.sayfasinda var ücretler kısmında.ozellikle sordum mtye alınır diyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Üzülecek bir durum yok..paramın yüzde 30 u dolarda 3.88 den girdim uçar kaçar dediler ..Kasım ayında.... şimdiden taşıma maliyeti ile 3.94 oldu..ölme eşeğim ölme .dolarda alıp beklersen hamal gibi taşırsın uzun dönemde TL nin iki 3 puan üzerine çıkarsın çıkmazsın. ..dolarda parayı selka vurdu ..helal olsun 3.40 tan girdi hop 3.90 dan verdi şimdi 14.50 kemiksiz but yiyor ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn.lucas ilginize teşekkür ederim. Benim ki si sadece doģru bir tahmin idi. Son 3 aydir %14.50 ile full tl deyim. Ufak bir düzeltme; Usd dan 3.96 tl ile çikmiştim. Lakin o zamanda da dedim şimdi de. Unutmayin hiçbir şey sürekli kazandirmayacağı gibi kaybettirmezde. Artik usd pozisyonundan vazgećmek için biraz geç olduğunu bilakis Şubat sonu Mart içinde TL de biraz dikkatli olmak gerektiğini ifade etmek isterim. (MB faizler ile değişiklik yapmaz ise) Bol kazançlar dilerim, herkese....

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. tl su ara zaten ruble ve randa karsı beyagı degersiz .bunda abd 10 yıllıklar ve en onemli etken suriyedeki operasyon yapmamız ..yoksa dolar 3.65 gibi olurdu ruble ve rand gibi hareket etseydi..ortolama 3.74-84 bandında gelip gidiyor 2 aydır .fed tutanakları soyle boyle bence kesin birsey yok ben belirsiz buldum ..hatta abd de son bikac veri hicte iyi degil ekonomileri acısından ben yavaslama var diyorum .istedikleri enflasyonu yakalamaları zor..bu durumda faiz artırımları daha az olacaktır ..bence 2 tane anca yapar 2018 de ..

Sayfa 921/997 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •