Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 995/1014 İlkİlk ... 4958959459859939949959969971005 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bir de bu altınları biz niye ithal ediyoruz bilen var mı.
    bir kısmı azalan rezervleri takviye için olabilir mi

2. 1950 lerden itibaren tarımın üzerine özellikle gidildi. bunca toprak bu coğrafya bir Hollanda nın ya da İsviçre nin elinde olsa sırf tarımsal üretim ile dünya da ilk beşe oynayan bir ekonomi çıkardı..

hadi bu kadarını beklemiyoruz da tarımın t si de kalmayacak bu ülkede bu gidişle..

3. yüksek faiz ipotekli satışları durdurmuş...

http://www.karar.com/ekonomi-haberle...z-kesti-763689

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    1970 lerde fiat lisansı ile tofaş bizde fiat regata yani murat 131 ve fiat 124 yani murat 124 ile işe başladı ,aynı yıllarda hyundai mıtsubıshı lisansı ile hyundai excelle işe başladı aradan 50 yıl geçti tofaş ne oldu hyundai ne oldu.Samsung ne oldu arçelik ne oldu.Kıyası böyle yapmak lazım.Hızımız çok yavaş.50 yılda hala toyota yedek parçası üretiyoruz diye mutlu oluyorsak ne diyeyim çuvalladık demektir .
    Bazıları buna kızacak belki ama birlerinin çok sevdiği "ithal ikameci" politikalardır bunun sebebi.
    Yani arçelik gidip ben buzdolabı üretiyorum ülkede dediği an ithal edilecek buzdolaplarına normal vatandaşın satın almasini imkansız hale getirecek vergi konuluyordu...
    Böyle bi imkan varken sen daha argeye kendini geliştirmeye uğraşır mısın?
    Ama iste sevin ister sevmeyin gümrük birliğine girdikten sonraki arçelik beko vestel ile öncekilerin adı aynı sadece...
    Veya kuş serisi neden gümrük birliğine girişten sonra üretimden kalktı? Emin olun gb te girmese idik halen kıytırık bi şahin alabilmek için birkaç ay sıra bekliyor olurduk...
    Özetle rekabet iyi birseydir.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    1950 lerden itibaren tarımın üzerine özellikle gidildi. bunca toprak bu coğrafya bir Hollanda nın ya da İsviçre nin elinde olsa sırf tarımsal üretim ile dünya da ilk beşe oynayan bir ekonomi çıkardı..

hadi bu kadarını beklemiyoruz da tarımın t si de kalmayacak bu ülkede bu gidişle..
    Bu ülkede geçmişte dünya bankasında çalışırken TR hakkında hazırladığı raporda "tarım ve hayvancılığa ağırlık vermesi gerekir" diyenleri düşman ilan eden kafa var...😂

Çok kişi bilmez ki Almanyanın tarımsal ürün ihracatı TR den fazladır...

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Bu ülkede geçmişte dünya bankasında çalışırken TR hakkında hazırladığı raporda "tarım ve hayvancılığa ağırlık vermesi gerekir" diyenleri düşman ilan eden kafa var...😂

Çok kişi bilmez ki Almanyanın tarımsal ürün ihracatı TR den fazladır...

ve almanyanın da enerji ithal eden bir yapısı var..ama adamlar için mazeret değil bu başarısızlık için.

her durumda çıkıp ihracatlarını yapıyor adamlar.. bizdeki yandaşların ve a.k. partisinin ağlaklıği yok..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyet gösteriyorlar.. gayrimenkul yatırımını düşünenleri bu düşüncelerinden vazgeçirerek toplumun toplam refahına katkıda bulunuyorlar, çünkü onları zarar etmekten kurtarıyorlar.. konut almak gibi bir düşünceleri asla olmamasına rağmen bütün günlerini emlak piyasasını takip ederek geçiriyorlar, niye ?? sosyal sorumluluk gereği, yüksek gönüllülüklerinden dolayı hepsine teşekkür borçluyuz.. çoğu on seneden fazladır bu proje kapsamında ve hiç para almadan bu işi yapıyor..
    vatan hizmeti yapıyoruz burada, sen anlayamazsın. ülkenin kaynaklarının boşa betona gitmesini önlemek şerefli bir görevdir.

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Bazıları buna kızacak belki ama birlerinin çok sevdiği "ithal ikameci" politikalardır bunun sebebi.
    Yani arçelik gidip ben buzdolabı üretiyorum ülkede dediği an ithal edilecek buzdolaplarına normal vatandaşın satın almasini imkansız hale getirecek vergi konuluyordu...
    Böyle bi imkan varken sen daha argeye kendini geliştirmeye uğraşır mısın?
    Ama iste sevin ister sevmeyin gümrük birliğine girdikten sonraki arçelik beko vestel ile öncekilerin adı aynı sadece...
    Veya kuş serisi neden gümrük birliğine girişten sonra üretimden kalktı? Emin olun gb te girmese idik halen kıytırık bi şahin alabilmek için birkaç ay sıra bekliyor olurduk...
    Özetle rekabet iyi birseydir.

Aynı koruma duvarları güney korede de uygulanmış.Yalnız o zaman iktidar ihracat hedefi vermiş firmalara.Yanı mesela hyundai ye ben sana 5 yıl izin veriyorum bu sürede ithal otoya yüksek vergi koyacağım bu 5 yıl sonunda sen bana atıyorum 500 000 oto ihracat yapacaksın demiş.

Sayfa 995/1014 İlkİlk ... 4958959459859939949959969971005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •