Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
1950 lerden itibaren tarımın üzerine özellikle gidildi. bunca toprak bu coğrafya bir Hollanda nın ya da İsviçre nin elinde olsa sırf tarımsal üretim ile dünya da ilk beşe oynayan bir ekonomi çıkardı..
hadi bu kadarını beklemiyoruz da tarımın t si de kalmayacak bu ülkede bu gidişle..
yüksek faiz ipotekli satışları durdurmuş...
http://www.karar.com/ekonomi-haberle...z-kesti-763689
Bazıları buna kızacak belki ama birlerinin çok sevdiği "ithal ikameci" politikalardır bunun sebebi.
Yani arçelik gidip ben buzdolabı üretiyorum ülkede dediği an ithal edilecek buzdolaplarına normal vatandaşın satın almasini imkansız hale getirecek vergi konuluyordu...
Böyle bi imkan varken sen daha argeye kendini geliştirmeye uğraşır mısın?
Ama iste sevin ister sevmeyin gümrük birliğine girdikten sonraki arçelik beko vestel ile öncekilerin adı aynı sadece...
Veya kuş serisi neden gümrük birliğine girişten sonra üretimden kalktı? Emin olun gb te girmese idik halen kıytırık bi şahin alabilmek için birkaç ay sıra bekliyor olurduk...
Özetle rekabet iyi birseydir.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ülkede geçmişte dünya bankasında çalışırken TR hakkında hazırladığı raporda "tarım ve hayvancılığa ağırlık vermesi gerekir" diyenleri düşman ilan eden kafa var...😂
Çok kişi bilmez ki Almanyanın tarımsal ürün ihracatı TR den fazladır...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Aynı koruma duvarları güney korede de uygulanmış.Yalnız o zaman iktidar ihracat hedefi vermiş firmalara.Yanı mesela hyundai ye ben sana 5 yıl izin veriyorum bu sürede ithal otoya yüksek vergi koyacağım bu 5 yıl sonunda sen bana atıyorum 500 000 oto ihracat yapacaksın demiş.
Yer İmleri