rezillikler hız kesmiyor..
şu aşağıdaki gazete haberine göre vatan, millet gibi kutsal duyguları sömüren ilkel bir zihniyet var.
good vs evil savaşı devam ediyor..alıntıdaki son cümleye dikkat.. eğitim savunma gibi alanlardaki politikaların kamu finansmanının sağlanabilmesi hedefleniyormuş !!!! sömürüye bakk. ülkenin finansmanı için rant alanına mı ihtiyaç var..bu kadar vergi veriyoruz bunları bu eğitim / savunma gibi konularda harcamıyormusunuz ????
"evil" (kötülük) şu anda kazanıyor gibi gözüküyor..istedikleri emlak kanununu, istedikleri rant oluşumunu çıkarabiliyorlar.. kimin sayesinde: halk umursamadığı için bu rezilliklere imza atabiliyorlar..
---------------------------------------
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...lamaz-40749691
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın Nişantaşı'ndaki Marmara Üniversitesi arazisine (Amerikan Hastanesi'nin arkası) rezidans ve AVM yapacağı ortaya çıktı.
Gazeteler dün tarihi sit alanı içinde yer alan kampusun 26 dönümlük arazisinin imar planının, Çevre Bakanlığı tarafından konut ve ticari birimler yapılmak üzere değiştirildiğini yazıyorlardı. Kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı da 5 kat olarak olacak.
TOKİ bir arsaya göz koydu mu, kimsenin yaşına bakmıyor. Hemen arsa sahipleri ile bir protokol imzalıyor. Bu yeni olayın, plan açıklama raporunda 2016 yılında Maliye Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Marmara Üniversitesi ve TOKİ tarafından imzalanan protokolün amaç ve hedefleri başlıklı bölümünde ne dendiğini biliyor musunuz?
"Eğitim, öğretim, araştırma ve savunmaya yönelik belirlenen politikaların kamu finansmanının sağlanabilmesi amaçlanmaktadır."
Yer İmleri