Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
[QUOTE=effendy75;1601168]reel para biriminden kastýnýzý anlamadým ancak nominal olarak arttýðýný söylüyorum. daha doðrusu ben söylemiyorum devletin resmi kurumu tuik söylüyor.[/QUOT
Kusura bakmayýn yerel diyecektim yanlýþ yazmýþým.Bende Tüik yalan söylüyor diyorum))))))Ev satmaya niyetlenen ve deneyen arkadaþlar yazsýn izlenimlerini de fikir edinelim.Ben benimkini daha önceki sayfalarda yazdým ,deðerlenmeyi býrak yüzde 10 düþtük tek kiþi kapýmýzý çalmadý
)))))))
Valla ne diyeyim.15 günlük altýn trade i ile ,aylarca, bazen yýllarca süren gayrýmenkul trend deðiþimini ayný gören arkadaþlara ne diyeyim.Biri kýsa vadeli trade diðeri uzun vadeli büyük montanlý yatýrým.Þimdi gayrýmenkul trend deðiþimini görmeyi ,teyy 3 bilinmiyenli denklem gibi zor iþ ,diyen arkadaþa ben ne diyeyim.Benim açýmdan 3 bilinmiyenli denklem deðil, basit dört iþlem,temel matematik zekasýna sahip herkesin görmesi gereken bir olgu.Ha o mu yanýlmýþ biz mi az kaldý 1 2 yýla hepimiz göreceðiz.O zamanlar görebildin mi diye soruyorsa o zaman gençtim göremedim o kazýklarý yedik çoðumuz,þimdikiler yemesin diye de yazýyoruz kendimizce.
gayrýmenkulde trend bittimi bitmedimi?
Bence bunun yanýtý dünyada bol para dönemi bittimi bitmedimi?
Buna verilecek cevap problemin sonucudur.
Zaman makinesini icat ettiler de binmedik mi?
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
1997 de 650 bin usd ye hazine bonusu alsam 4 yýlda 350 bin usd getirecekmiþ...Eyi para!
[emoji2]
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Asagidaki ev bizim Kozyatagindaki evin 1 sokak otesinde
Bu ev bizimkinden 41 sene daha yeni yani ev SIFIR KM cok daha guzel ve merkezi lokasyonda
metrekare ayni gicir gicir ev
Adam 740 istemis ben whatsapp ten ilgileniyormus gibi yaptim 650 olurmu falan gibi laf attim
Simdi adam dakka basi rahatsiz edip duruyor iste pazarlik edelim ara bir yol bulalim evin sahibi istekli falan fesmekan
demekki bizim ev 600 bile etmez bu benim icin baya sok oldu cunku fiyatlarin bu kadar dustugunu tahmin etmemistim
gerci pazarlik etsen belki 700 un altina dusmez bilemiyorum
ama su bir gercek manyak bir kriz var yada millet eski tip evlere ilgi gostermiyor illaki site icinde havuzlu olsun guvenlik olsun mu istiyor? Trend mi degismis insanlarmi degismis. bu hakikaten inanilmaz ucuz bir fiyat. Dibinden metro geciyor metro 1 sokak otede. Finans merkezininde dibinde sayilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...98177523/detay
NOT: 2 sene once kriz baslamadan once bizim eski dokuntu evin bulundugu apartmanda 700 bin TL ye gidiyordu evler
Dolar bazinda manyak dusus yasiyoruz
Son düzenleme : Ahmetg; 25-01-2018 saat: 20:07.
Ankara Sereflikochisar metro istasyonunun haline bakin sanki Afrika da bir kasaba
https://www.facebook.com/KaradenizGe...7565487676590/
Yer Ýmleri