Sayfa 155/244 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. finansman maldan çıktı arkadaşlar muhtemelen bu fiyattan anlaşmışlar artık yeni sahipleri ile yeni dönem

374 bin oldu satışı
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

2. Bu işlem hacmi ile kağıdın işi bitmiş gibi görünüyor. Görünüş böylede eğer göründüğünün tam tersi ise o zamanda iyi şeylere gebe. Kapanşta az çok belli eder 5.15 ve üstü kapatırsa. Bu teknik olarak olası görünmüyor ama esas mesele burda zaten. Tekniği falan iplemeden gitmek.

Bir kaç gün öncede nerdeyse aynı hareketi yapmıştı yine aynı şeyi söylemiştim. Yapacağı buymuş işte. Eğer yeni trend yoksa düşüşe trade yapar. Ama işlem hacmi hiç bu kadar olmamıştı. Dediğim gibi yeni oyunsa kapanış ütopik olur. Ama 4.75 de şu an 5 üstü kapatması üpotiğide geçer mucize lazım gibi. Olmaz diye bir şey yok. Kapanşta bence kağıdın kaderi belli olacak gibi. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. 536 satmıştım mal gibi geri aldım düşmüyo diye
    498 e kadar bekledim orda yarısını sattım,sonra 475 den geri koydum ters trade)
    5 üstü iyi olur da olmaz artık sanki
    Ama ayıp ya

VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tam bir ayu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Tek iyi gösterge alışla satışın ortalamasının aynı olması.YTD.

6. Aç köpek gibi herifler 100 lot pasife satış yaz 20 bin lot alıcı da olsa 5-6 kademe aşağı veriyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. El mi değiştirdi, küçük yatırımcılara mı verdiler

8.  Alıntı Originally Posted by fatih2501 Yazıyı Oku
    El mi değiştirdi, küçük yatırımcılara mı verdiler
    Malesef. yarım saat var ama değismez mucize olmaz artık. Beklentiyi kullanıp %10yukardan verdiler. Eğer toplanmadı ise ki hiç toplandı gibi görünmedi. Bir kaç tilki trade için vermek için az miktar toplamıştır.

Kağıdı ana trend zirvesinde verdin verdin. Yoksa sen onun maymunu oluyorsun. Düşüşe oynamada ise adamlar sanki tek tek herkesin amacını biliyor. Orda bile aldatıyor. Anlamadığım düşüşte niye alıştan daha fazla hacim oluyor? Bu olsa olsa spek in elinde mal az kaldığından satış baskısı. Yani artık ne alabilirse onu alıyor. Pastadada görüntü kötü alıcı tarafında hatırı sayılır dağılma var. Ky oyun kuramadığına göre ancak pasif hareket ediyor. Yani mecbur yanlış yapıyor ve speke yem oluyor. Anladığım spekin elinde mal azaldıkça o kadar ky ya pislik yapıyor. Çünkü yukarı yönlü oyun kuracak mal kalmıyor elinde. Yani bu durumda niye yukarıdan alıp ky kıyak yapsınki?

Bakın döndü dolaştırdı beklentiyi aynı yere getirdi ki ky a oldu olan dahası yine aynı şekilde yine aynı oyunu kurdu bile. Amaç kağıtta olan yeni gelecek olan ky yı kararsız bırakıp yanlış yapmasını sağlayarak malı dipten aldı yarın tavandan verse ne olur o an için ve hatta daha sonrası için kurban ky bulabilir. Mesela kağıdı 5.30 da bırakıp beklesinki? Özetle dediğim gibi spekin elinde mal ne kadar azalırsa ky için o kadar pislikleşir. YTD.
    Son düzenleme : ezelbayraktar; 22-02-2018 saat: 18:32.

Sayfa 155/244 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •