Sayfa 445/690 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Hisseyi bu fiyatlarda tutan tahta sahibi..İsteseydiler şimdiye çoktan dibe gömerlerdi. Denizden yapılan satışın M.Ö olmadığını düşünüyorum. Satıp çıkmaya karar veren biridir..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hisseyi bu fiyatlarda tutan tahta sahibi..İsteseydiler şimdiye çoktan dibe gömerlerdi. Denizden yapılan satışın M.Ö olmadığını düşünüyorum. Satıp çıkmaya karar veren biridir..
    Tribündekilerden biri mi acaba????
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    alışlar toplamı:81300 satişlar:111000
    alanlar:
    şeker:19000
    ziraat:13597
    hadi gene iyiyiz bir yandan ben,bir yandan legenda destek atmışBen demiyorum yukarıdaki iki aracı kurumumuz diyor...

iş yatırım:11736
    garanti:5300

Gelelim satan hıyarlara. satacan madem yaz kardeşim o anki fiyata ne mazoşistsiniz be ya...
    deniz:40000
    ak:13000
    finans:2400
    Hocam 18:03 oldu baktım eşleşme yok..1 tane alış girdim yine yok..sonra 1 tane de satış girdim..tabi daha sonra verdiler bir miktar..Bir ara çok denedim eşleştirme olayını..mesela diyelim ki eşleşme 0,50 de.. eşleşen miktar önemli değil..tabana 50 bin satış giriyorum sadece 10-15 saniye içinde 0,50 ye çekiliyor fiyat ve hemen hemen benim serbestten verdiğim miktar kadar onlar da satış giriyorlar..Maksat göz korkutup başkasının alış girmesini engellemek.. Eee tabi yürek ister, eşleşen 50 bin satışta bekleyen 40-50 bin..KY cesaret edemiyor...sonra belki de son 10 saniyede girdikleri 50 bin alışın fiyatını aşağı çekiyorlar...bugün ve dün olduğu gibi..dün son 10 saniyede belki de daha az sürede eşleşme 51 iken 41-42-43-44 oldu.. 44te eşleştirdiler..43te eşleşseydi hepsini anlamayabilirlerdi , çünkü 43 ve aşağısında alış girenler vardı..bugün de aynı şekilde oldu, 42-43-44-46...46da başka alış olsaydı 47 olurdu..orda da olsa 48 olurdu...bazen de hiç riske girmiyorlar aynı örnek üzerinden gidelim.. bu kez son saniyelerde hiç müdahale etmiyorlar.. eşleşen 50 bin, satışta bekleyen yine 40-50 bin.. fiyat 50de gerçekleşiyor ve satılan 50 bin benim, satışta bekleyen kendilerininki oluyor.. çünkü ben serbest verdim satışı, o 50 sen verdi.. çok profesyonel çalışıyorlar, 1 kişinin yapacağı iş değil..lisansları da en üst kademe diye düşünüyorum..haa her zaman da papaz pilav yemiyor..bir iki defa son saniyede ben sildim, kendi satışlarını aldılar...riskli bir iş, ağutos sonu ya da eylül ayı gibi son saniyede 50 bin kaptırdım bir kere geri aldık ama evelallah
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Tribündekilerden biri mi acaba????
    Bir daha söyleyim.eyyy satacak kardeşler..düşük fiyattan yazma,zararına yazma....ama bu vakitten sonra da ne olur bilmem...bakarsın 10 kuruşlara düşer.sonra da ,ben sebeb olmayayım....

Bugün tam tersini de yapmış olabilirler.. satış tarafında patron, alışta ky olabilir.. belki de her iki ntarafta da kendileri olabilir..net olan şu, istedikleri gibi at koşturuyorlar... Ama o at intikam alacak bir gün
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Bu aslanlar hisseyi bu kadar takip ediyorlarsa demekki bir planları var. Ama şunu o kalın kafalarına bir türlü sokamadık. Bu fiyatlara......... alırsınız.

7. Vay arkadaş arka planda neler dönüyormuş... son saniyeler falan.. Allahtan ben olayın o tarafında değilim. Cep telefonuna bakıyorum fiyat 0.46 mesala bende o fiyatın altına üstüne alım yazılıyorum. Gelirse....
    Ha birde direk 10bin lot 10bin lot olarak giriyorum alışımı. Bunu söylüyorum çünkü taktiksel bir hareket yapmamız gerekiyorsa söyleyin öyle yapayım diye... sonuçta hepimiz bu kağıttayız ve kazanma peşindeyiz.. ben ( kendime göre) ağırlığımı bu hisseye giriyorum. Yani düştükçe alacağım. Bakalım ne olacak..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spk ADLI REZİL KURUMDAN bir müjdeli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haber daha...

http://www.borsagundem.com/haber/men...a-acin/1280090

Sayfa 445/690 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •