Sayfa 392/651 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by odasdemir2017 Yazıyı Oku
    Şekerpiliç kötü bir örnek evet. Lakin Banvit’de iyi bir örnek. Yarın öbür gün bulutlar dağılır ve güzel şeyler olursa bu haberler çabuk unutulur. Satıp gitmek isteyeni de tutan yok. Ytd.
    Moraliniz bozuk
    Anlayabiliyorum...
    Umarım en kısa sürede güneşli günler görmeniz dileğiyle

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Ne sağlığımız kaldı ne de paramız .... bilmiyorum beddua etsek tutar mı??? ama Akgiraylar da sonunun bütün faniler gibi mezarlık olduğunu unutmasınlar orada çoluk çocuğumuzun rızkını sormamıza izin verilir belki

3. Slm tengri han seni gordugume sevindim özellikle bilanço döneminde sana bir kac kez selam gönderdim ama ugramadin foruma uzun bir aradan sonra ilk defa ugradin hoş geldin diyelim özellikle bilanço dönemlerindeki analizlerini çok onemsedigimi belirtmek isterim saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Slm tengri han seni gordugume sevindim özellikle bilanço döneminde sana bir kac kez selam gönderdim ama ugramadin foruma uzun bir aradan sonra ilk defa ugradin hoş geldin diyelim özellikle bilanço dönemlerindeki analizlerini çok onemsedigimi belirtmek isterim saygılar
    Sitede uzunca bir süre yasaklıydım...(siyasi tartışmalarda küfür;çok ayıp ettim)
    Baya bir sürede izleyici olarak bile girmedim Bmekse
    Selam gönderdiğinden bile şimdi haberim oldu
    Aleyküm selam

Bu yaşanacakları herkesden önce gördün ama inatla bunları yaşamak istedin
    İlginç
    Hakkında hayırlısı...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    nasıl bir insansın sen arkadaş herkese aldırdın şimdi iş bitti diyosun

6.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    nasıl bir insansın sen arkadaş herkese aldırdın şimdi iş bitti diyosun
    Haydaa kime aldırdım gardaş aklın basindami ben bu şirket batacak diye gergin söyledim forumdaki herkes bana kızdı hepsine sor ama hiç alın bu hisseyi. uçacak kaçacak demedim

7. Bana inanmayan Twitter a baksın arama bölümüne Bimeks yazın şirketin iflası ile ilgili bir sürü şey var

Sayfa 392/651 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •