Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2489 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    Son iki yorumu okudum 1.si iki günlük harketlerde ..ilk gün satış kademesine ertesi gün alış kademesine blok halinde lotlar yazıldı.Ewet normalde hacimsiz tahta..ama bu iki gün istisna ,bence pasif değildi emirler.İki gün boyunca büyük işlem hacmi oldu yüklü alım satım yapan olabilir.Epey bir sürede emirler tahtada kaldı .Bubenim fikirm.
    Ben kısa vadede satış olacağına inanmıyorum.Olsa bile 50 küsür ortakla anlaşacak..ve kalanın parasını defter değerinden verecek..Hani yatırım yapan ..üreten vs bir şirket olsa tamam diyecem ama ..inşaat alanıda yok hani yanına ofis ..otel vs yapılsın
    Yani alacak adamın bu fiyatların üstünde bir rakama alacağını sanmam.
    Temettü aynı tarihlerde dağıtılırsa bankadan avans olayını falan olabilir yada olmayabilir demokrasilerde çareler tükenmez..
    40 kuruş civarı yada altı verirse..4.00 ve altı potaya girer..Benim fikrim az vereceği yönünde..Fiyatı aşağı çekip hisseleri toplayıp ..kote den çıkıp sonra bir satış olurmu..herşey olur .burası Türkiye
    sen evini ekspertiz yaptırdın 300 bin ediyor bana 150 bine satarmısin once bu soruya cevap ver evetse evet panora avm de 850 milyon tl etmez 400 milyon tl eder.

bakın panora avm ile diğer gyo ları bir tutmamak lazım çünkü hiç bir gyo tek bir mülke dayalı degil, yani aslında panora gyo yu almak avm den pay almak ile aynı.
    sirketin borcu olur ozsermayesi panora avm değerinden düşük olur o zaman iskonto kabul edilebilir.sirketi ne borcu var ni birseyi yuzde 51 i alan panora avm nin yönetimi elde eder.tamamini alıp almamasına alıcının stratejisine bağlı bugün almaz 2 yıl sonra opsiyon koyup anlaşmada alır.bir cok olasılık ve şekil var.
    bugün gulaylar as nin carrefour avm ye verdiği para dudak uçurtuyor yine emlak konutun sattığı avm nin degeri oldukça yüksek. Bir kere avm sıfırdan yapmak artık büyük şehirlerde hem maliyetli hemde riskli çünkü pazar doymuş durumda belli karmalar yoksa o avm sinek avlar panora avm bu konuda çok iyi durumda hem mağaza karması hemde hitap ettiği kesim ıyi.

Bu avm bugün 750 800 milyona rahat alici bulur satıcının kafasındaki fiyat nedir o onemli ,faizlerin düşeceğine inanan bir yatırımcı icin bulunulmaz fırsat bu satis tabi ucuk fiyatlar 900 1 milyar tl gibi bugun satmak cok zor.
    benim saticilara tavsiyem ilk iki yıl yuzde elli elli ortaklik sonrasında satma hakki ve alma hakkı içeren anlaşma.
    Bu durumda yuzde 37 gibi bir pay satilir ve bu pay yönetimde eşit idare etmeye yeter. yuzde 37 satılırsa çağrı zorunluluğu doğmaz buda alicinin daha iyi bir fiyat vermesine neden olabilir.
    zaten 2 yıl sonra tamamını almak için opsiyonu kullanır ve herkes kazanır.
    Son düzenleme : Mosquito_; 24-02-2018 saat: 14:37. Sebep: 8

2.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    sen evini ekspertiz yaptırdın 300 bin ediyor bana 150 bine satarmısin once bu soruya cevap ver evetse evet panora avm de 850 milyon tl etmez 400 milyon tl eder.

bakın panora avm ile diğer gyo ları bir tutmamak lazım çünkü hiç bir gyo tek bir mülke dayalı degil, yani aslında panora gyo yu almak avm den pay almak ile aynı.
    sirketin borcu olur ozsermayesi panora avm değerinden düşük olur o zaman iskonto kabul edilebilir.sirketi ne borcu var ni birseyi yuzde 51 i alan panora avm nin yönetimi elde eder.tamamini alıp almamasına alıcının stratejisine bağlı bugün almaz 2 yıl sonra opsiyon koyup anlaşmada alır.bir cok olasılık ve şekil var.
    bugün gulaylar as nin carrefour avm ye verdiği para dudak uçurtuyor yine emlak konutun sattığı avm nin degeri oldukça yüksek. Bir kere avm sıfırdan yapmak artık büyük şehirlerde hem maliyetli hemde riskli çünkü pazar doymuş durumda belli karmalar yoksa o avm sinek avlar panora avm bu konuda çok iyi durumda hem mağaza karması hemde hitap ettiği kesim ıyi.

Bu avm bugün 750 800 milyona rahat alici bulur satıcının kafasındaki fiyat nedir o onemli ,faizlerin düşeceğine inanan bir yatırımcı icin bulunulmaz fırsat bu satis tabi ucuk fiyatlar 900 1 milyar tl gibi bugun satmak cok zor.
    benim saticilara tavsiyem ilk iki yıl yuzde elli elli ortaklik sonrasında satma hakki ve alma hakkı içeren anlaşma.
    Bu durumda yuzde 32.5 gibi bir pay satilir ve bu pay yönetimde eşit idare etmeye yeter. yuzde 32.5 satılırsa çağrı zorunluluğu doğmaz buda alicinin daha iyi bir fiyat vermesine neden olabilir.
    zaten 2 yıl sonra tamamını almak için opsiyonu kullanır ve herkes kazanır.
    Sen ne cellalisin ya..sonucta bende ortağım ..ben kendi fikrimi söyledim ..ben o kadar para etmez diyorum,
    Belki satılır o fiyata..fakat benim fikrim bu güzel kardesim cellalenme öyle..Artisliğin lüzumu yok

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •