Sayfa 541/852 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Merhaba,
    Öncelikle borsada islem gören lot sayisi az.
    Ayrica yükseltmek istemiyorlar bu türden hareketlerle ky nin elindeki lotlari bıktırarak almak istiyorlar.
    4 yılı aşkın suredir kagittayiz her türlü entrikarayı çevirdiler ve ben en az bir iki daha entrika bekliyorum birleşme sürecinde.
    Ama ne yaparlarsa yapsinlar bekleyen migroslarını alacak.Bir iki ay önce 30 tl olan migros bugun 24 tl yani migrosuda baskılıyorlar.
    YTD...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. .

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Merkezkaç Yazıyı Oku
    Cahilliğime verin bir sorum olacak.Şimdi buradaki beklenti 3 kipa-1 Migros yada 4 kipa- 1 Migros takası olması.Bir başka deyişle Migros (24.36 Bugün için)fiyatına bakarsak kipanın (3 e 1 olursa) 8.12 ya da (4 e 1 olursa) 6.09 olması.Madem herşey bu kadar açık bugün 4.47 olan bir hisseye neden başka kurumlar rağbet yani talep edipte bu fiyata kadar getirmiyorlar.Baştada dediğim gibi cahilliğime verin.Bilen arkadaşlar cevaplarsa teşekkür ederim.
    yatırım tavsiyesi değildir zaten cahilim
    Ayıpsı Verdik gitti...
    Borsada kesinlik olmaz...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Ayıpsın Verdik gitti...
    Borsada kesinlik olmaz...

ironi = inori

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. Ben mi yanlışlıkla kesin kelimesini kullandım diye yazımı tekrar okudum ama kesin kelimesi değil beklenti kelimesi kullanmışım.Borsa beklentiler satın alınır derler.Siz yazımı kesinlikle yanlış okumuşsunuz

6.  Alıntı Originally Posted by Merkezkaç Yazıyı Oku
    Cahilliğime verin bir sorum olacak.Şimdi buradaki beklenti 3 kipa-1 Migros yada 4 kipa- 1 Migros takası olması.Bir başka deyişle Migros (24.36 Bugün için)fiyatına bakarsak kipanın (3 e 1 olursa) 8.12 ya da (4 e 1 olursa) 6.09 olması.Madem herşey bu kadar açık bugün 4.47 olan bir hisseye neden başka kurumlar rağbet yani talep edipte bu fiyata kadar getirmiyorlar.Baştada dediğim gibi cahilliğime verin.Bilen arkadaşlar cevaplarsa teşekkür ederim.
    yatırım tavsiyesi değildir zaten cahilim
    Sayın merkezkaç burda kimse net bir bilgi sahibi değil.dediğiniz gibi yatırımcılar kendi hesaplarına göre bir BEKLENTİ içerisinde hedeflerini bekliyorlar.kimiside günlük girip alim satım yapıyor..burda HERSEY BU KADAR ACİK demissiniz CAHİLLİK yaparak ..ne yazık ki burda hiçbirşey o kadar açık değil ..hisseleri kaçtan aldıklarını biliyormusunuz ya çağrı fiyatını ya kottan çıkıyoruz çok sığ tahta deyip milyon lotlarin havada süzülüp, çıkmaktan vazgeçtiklerini ve kottan çıkmak için belirledikleri fiyatın şu an %70 ustunde günde 100 milyon TL hacimle hareket ettigini İnan ki bizde cahil cahil bakiyoruz..arkadaşımızın dediği gibi entrika çok burda 3 yildir tecrübe ettik.bence sende başka kurumlar gibi rağbet etme.. Ama traed yapabiliyorsan mükemmel bir tahta şuan ..

7. 15 ay önce 300 milyona satılan şirketin piyasa değeri 6 milyon oldu....işin dahada garibi şirketin sahibi migrosun değeri bu kadar değil...biyerde patlayacak ama kimde.

8.  Alıntı Originally Posted by Exprodigy Yazıyı Oku
    15 ay önce 300 milyona satılan şirketin piyasa değeri 6 milyon oldu....işin dahada garibi şirketin sahibi migrosun değeri bu kadar değil...biyerde patlayacak ama kimde.
    Elinizde varsa sıkıntı çünkü bu hesapla(milyon) sizin elinizde kalma ihtimali yüksek..

Sayfa 541/852 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •