Sayfa 46/262 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 361 - 368 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

Sayın bulut1-53 biraz geç oldu ama benim hatam topiginiz hayırlı olsun. Petkimde aynı hissedeyiz zannediyorum, petkimde syfanız oldugunu ögrenince aradım ve size ulaştım benim bir talebim yok ,sadece petkimle ilgili verdiginiz grafikler dikkatimi çekmişti, sizin iyi bir teknikanalizci oldugunuzu düşünüyorum. İşinizde tabi ki başarılı olmanızı diliyorum ve petkimle ilgili yaptıgınız grafik ve yorumları dikkatle takip ediyorum. Saygılar

Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku

**2,89$ fibo hedefi zaten atılıyorum...
    Dikkat;düşünce ve yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Sayın bulut1-53 biraz geç oldu ama benim hatam topiginiz hayırlı olsun. Petkimde aynı hissedeyiz zannediyorum, petkimde syfanız oldugunu ögrenince aradım ve size ulaştım benim bir talebim yok ,sadece petkimle ilgili verdiginiz grafikler dikkatimi çekmişti, sizin iyi bir teknikanalizci oldugunuzu düşünüyorum. İşinizde tabi ki başarılı olmanızı diliyorum ve petkimle ilgili yaptıgınız grafik ve yorumları dikkatle takip ediyorum. Saygılar
    Teşekürler.Petkm de pozisyonum mevcut.Burda bir çok graf paylaşımda bulunuyorum özl den yararlanan çok olduğunu görüyorum.
    Sizin vasıtanızla şunu da belirtmek istiyorum özl den güzel iyi niyetli msj lar yollayan arkadaş tşkl , yalnız bana nerden alalım nerden satalım sorularını sormayın .Herkez kendi kararını kendisi verecek .Bol kazançlar

4.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Teşekürler.Petkm de pozisyonum mevcut.Burda bir çok graf paylaşımda bulunuyorum özl den yararlanan çok olduğunu görüyorum.
    Sizin vasıtanızla şunu da belirtmek istiyorum özl den güzel iyi niyetli msj lar yollayan arkadaş tşkl , yalnız bana nerden alalım nerden satalım sorularını sormayın .Herkez kendi kararını kendisi verecek .Bol kazançlar
    Topiğiniz hayırlı olsun... Petkim topiğinden sizi tanıyoruz...Başarılar diliyorum...

5. Hocam ykgyo güncel yorumunuz nedir

İyi geceler ALCAR hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler. Bol kazançlar

D6502 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sayın bulut1-53 endekste bollinger daralması işaretleri var, tabi günlüğü kastediyorum, acaba jölelinin sonraki hamleleri 114000 ila 119000 arası endekshareketleri ile bollingeri iyice daraltmak olabilirmi?

Bu arada petkimde dün 8,05 den 3 binlot bu günde ,8,02 den 2 binlot verdim ve 7,96 ve 7,97 ye alış koydum, sabah aşagı harekette ilk gelecegi nokta nedir diye sormamın nedeni o idi.

Sayfa 46/262 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •