Sayfa 933/997 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Nisan basinda gelecek temettuler icin TL ye 15.00% dolara 4.5% verecek kimler kaldi?

Bu oranlari bulamazsam temettuleri tekrar hisse aliminda kullanacagim.

Syg,
    Mart sonu temettü dağıtan çıkmaz mı mart sonu bu rakamlar mümkün olabilir, ama nisan başı muallak
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Mevduattan şaşmamak lazım. Tüm fon piyasası mevduat müşterisini mevduattan koparmayı hedefliyor. Zira bunu büyük oranda başarırlarsa kontrol onlara geçiyor.

Denklem çok basit mevduatta anlaşma tarihinde vade bitimi için getiri sabit, bu da kontrolün ve pazarlık gücünün para sahibinde olduğunu gösterir.

Fonda ise kar meblağı fon yöneticisinin kararına bağlıdır para sahibinin pazarlık gücü sistematik olarak zayıflatılmıştır.

Şahsen mevduat temditleri arasında ihtiyaç duyacağım 8-10kTL için sadece en az kayıplı likit fon kullanırım.

Onun dışında da fonlara bulaşmam.
    Mevduat dışında bir miktar günlük harcamalar için ayırıyorsak en iyisi likit fon bence de. Fakat bazı fonların yıllık getirileri mevduatın çok üzerinde olabiliyor tabi biraz riskli olsa da, genellikle içerisinde hisse senedi olanlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Nisan basinda gelecek temettuler icin TL ye 15.00% dolara 4.5% verecek kimler kaldi?

Bu oranlari bulamazsam temettuleri tekrar hisse aliminda kullanacagim.

Syg,
    tl de %16 usd için %5 Euro için %3 veriyor aktif..

ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

ytd..
    usd oranı bono mu? arayıp sormakta istemiyorum, sonra yapışıyorlar. 265k $'ın kokusunu alırlarsa bırakmazlar.

Ing e-turuncu hosgeldin faizi USD icin %4.5, GBP %3 :

https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-...-faiz-oranlari

USD-GBP sepet yapip, Ing'ye gecmeyi dusunuyorum. Euro faizi dusuk ama AB'deki kira ve markette bazi kalemlerdeki fiyat artisi gozumden kacmiyor. Yakinda o da kipirdar.

Saygilarimla.

6. YKB'de biraz param vardı..Hoşgeldin faizi olarak 14'le başladık..Bir sonra vade geldiğinde baktım oran 12'ye düşmüş..

Ayrıca sanırım YKB 1 gün de valörden çalıyor..

Hiç hoşuma gitmedi..

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku

ytd..
    bu usd oranı nereden görüyorsunuz? ben web sayfasında bulamadım

8. VB 32 gün %14,50

Sayfa 933/997 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •