Sayfa 170/211 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Varant 24

Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    kara anı bi varant varmı iş yapacagını düşündügün
    abiciğim mesajını valla şimdi gördüm. ben sadece endeks alıp satıyorum. bazen arada garan alıyorum. dikkatini çektiyse dün akşam ya herro ya mero ben long kaldım diye yazmıştım.. yani çok geniş takip listem yok. hisselerle ilgilenmiyorum. ilgilenmiş olsam şu kağıt diyebilirdim ama maalesef..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. 30 yıldır trade ediyorum. Hemen hemen her enstrümanda trade ettim. Bu kadar tecrübenin sonucunda söyleyeceğim tek şey var: Her türlü trade'den, iddiadan, at yarışından pokerden, black jack'den uzak durun. Varsa 3 kuruşunuz tatile çıkın, gayrı menkul alın, asla buralara bulaşmayın. Sanırım yukarıda alıntıladığım temettü varant ilişkisi yanlış anlaşıldı. Büyük oyuncular her türlü hileye sahip. Son karar sizin. Hoşça kalın.

3.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    kara anı bi varant varmı iş yapacagını düşündügün
    Kardeş VOB 24 e yazmadığım için kafam çok rahat
    ara sıra ne yazılmış diye duramayıp bakıyorum ama boş laf %80 i varant konuşu beyinleri birleştirip çok hassas çalışılmalı heeee

4. bişt....118,600
    dax...12,,550
    dow...25,500...
    brent....67,00
    parıte..123,40........bu rakamlardan hepşının şatım varant işmi yazmıyaçam ..al şat tut y.t.d ..... ştop şeviyelerimide belirliyerek alış yapıyorum ...iiii gunler

5. Sayın vrnt bu seviyeden alım varantımı alacağız yoksa satım varantımı anlayamadım. Varant ismini de yazsanız daha güzel olacak teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    30 yıldır trade ediyorum. Hemen hemen her enstrümanda trade ettim. Bu kadar tecrübenin sonucunda söyleyeceğim tek şey var: Her türlü trade'den, iddiadan, at yarışından pokerden, black jack'den uzak durun. Varsa 3 kuruşunuz tatile çıkın, gayrı menkul alın, asla buralara bulaşmayın. Sanırım yukarıda alıntıladığım temettü varant ilişkisi yanlış anlaşıldı. Büyük oyuncular her türlü hileye sahip. Son karar sizin. Hoşça kalın.
    ondan vazgeç bundan vazgeç haklısınız da geriye sadece 3 kuruşa sabahtan akşama kadar çalışmak kalıyor oda bize zor geliyor aynen devam

7.  Alıntı Originally Posted by vrnt Yazıyı Oku
    bişt....118,600
    dax...12,,550
    dow...25,500...
    brent....67,00
    parıte..123,40........bu rakamlardan hepşının şatım varant işmi yazmıyaçam ..al şat tut y.t.d ..... ştop şeviyelerimide belirliyerek alış yapıyorum ...iiii gunler
    SATIM...........kademelı olarak ama stoplos seviyesini belirleyin

8. 2017 4. Çeyrek bilançolarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul’da temettü dönemine girmiş bulunuyoruz. Yatırımcılarımızdan gelen temettü ödemelerinin varant fiyatlarına etkisi soruları sonrası sizlerle bu konuda bir duyuru paylaşmak istedik.

• İlgili dayanak varlığın temettü miktarı ve ödeme tarihi KAP’ta açıklandıktan sonra temettü ödemeleri varant fiyatını*DEĞİŞTİRMEZ.

• İlgili dayanak varlığın temettü miktarı ve ödeme tarihi KAP’ta açıklanmamış ise Varant fiyatları hesaplanırken piyasada oluşan temettü beklentileri dikkate alınır. Eğer temettü miktarı ve ödeme tarihi piyasa beklentisi ile paralel gerçekleşirse temettü ödemeleri varant fiyatını*DEĞİŞTİRMEZ.

• Temettü miktarı ve ödeme tarihi piyasa beklentisi dışında ilan edilirse varant fiyatınıETKİLEYEBİLİR.
    * Ödenecek temettü piyasa beklentisinin altında açıklanırsa ALIM varantlarının fiyatı yükselebilir, SATIM varantlarının fiyatı düşebilir (diğer bütün değişkenler sabitken)
    * Ödenecek temettü piyasa beklentisinin üstünde açıklanırsa SATIM varantlarının fiyatı yükselebilir, ALIM varantlarının fiyatı düşebilir (diğer bütün değişkenler sabitken)
    **Temettü ödeme tarihi beklentiside de en az temettü miktarı beklentisi kadar önem taşımaktadır. İlgili dayanak varlığın beklenen*temettü ödeme tarihinde değişiklik yaşanır ve*piyasa beklentisinin aksine, temettünün*varant vadesi içinde*ödeceneceği ilan edilirse,*SATIM varantlarının fiyatı yükseltir, ALIM varantlarının fiyatı düşer (diğer bütün değişkenler sabitken).*

Redmi Note 5A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 170/211 İlkİlk ... 70120160168169170171172180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •