Sayfa 108/413 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 857 - 864 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1.  Alıntı Originally Posted by teoss Yazıyı Oku
    Üstad dönmeyeceği düşüncesiyle girdik. Anlattıklarınız çok önemli. Daha önce biraz bahsetmiştin. Biliyorum. Kağıttaki durumu ekonomik siyasi konjonktüre bağlamak komik ötesi. Sıkıntı bu sadece.

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayırlısı sn teoss.. inanın çözemiyorum adamları .. ama adım gibi eminim bryat ı halka bu şelikde arz edip borsa kotuna soktukları için binlerce kez pişmanlar....

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

2. Ne oluyor şimdi buna. Bi olimsuz haber mi var?

3.  Alıntı Originally Posted by kubi Yazıyı Oku
    Ne oluyor şimdi buna. Bi olimsuz haber mi var?
    Patron mutlu son istiyor da ondan

4. Alıcı geldikçe veriyorlar. An itibariyle 6.000 işlem var. Yani aşağıya iyi veriyorlar

5. Değerli yatırımcı arkadaşlar... hissemiz teknik göstergeleri sallar mı nedir durum...

Sanki indikatörler sinyal cakiyor

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tekniğe dokundu (bizim tekniğe). Şimdi çalkalıyo sağını solunu du bakalım.

7. Ben sabırlıyım bekliyorum.Kar elde edersem ya da etmesem de bu kağıtları pörtfeyimden çıkaracağım.Brsan ve bryat. bensiz mutlu olursunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by kimyacı hasan Yazıyı Oku
    Ben sabırlıyım bekliyorum.Kar elde edersem ya da etmesem de bu kağıtları pörtfeyimden çıkaracağım.Brsan ve bryat. bensiz mutlu olursunuz.
    Bloomberg de elemanın biri brsan'ı 15.00 tl fiyat beklentisiyle tavsiye etti 3-4 gün önce. Bir işler dönüyor ama hayırlısı.

Sayfa 108/413 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •