Sayfa 935/997 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    İki yatırım bankasından aldığım teklifler aşağıda , siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Aktif-------- 45 gün vadeli ( adı bonoda olsa vadeli ) 600K için 17 veriyor.

Nurol ------ 90 gün vadeli ( içeriğini söylemedi ) 17,75 veriyor.

malum diğer mevduat bankaları en yüksek 14,75 ( ıcbs ve Fiba )
    aktifler nurol mk mı bono oranı mı
    tşk.

2. beyler ınanmayın bu oranlara ısteyen aktıfbankı arayıp sorsun yok böyle bır oran atıp tutuyorlar burada bazı arkadaşlar, ozelden sordum cevap gelmedı...

Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    sn. hisar aktıfbankdan bu oranı kımle konuşarak aldınız bızde böyle bır oran yok dıyorlar, telefon no verebılırmısınız ozelden...

3.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    beyler ınanmayın bu oranlara ısteyen aktıfbankı arayıp sorsun yok böyle bır oran atıp tutuyorlar burada bazı arkadaşlar, ozelden sordum cevap gelmedı...
    ya zaten inanacak bir durum yok.

4. parayı ing'ye taşıdık bakalım e-turuncutaki yüksek faizler hakikaten 1 sene sürecekmi...

Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    beyler ınanmayın bu oranlara ısteyen aktıfbankı arayıp sorsun yok böyle bır oran atıp tutuyorlar burada bazı arkadaşlar, ozelden sordum cevap gelmedı...
    Güncel Oran:

6 ay vadeli bono mevduat karşılığı 16.52

45 günde bir tümüyle satış yada kismi satış imkanı veriyor. Bu durumda ise oran 16.00 oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by beyazyakalı Yazıyı Oku
    özele , güzele gerek yok. Klavye başında nöbet tutmuyoruz, işimiz gücümüz var. Ayrıca durup dururken burayı karıştırmaya da gerek yok. Daha önce de bu tip şeyleri çok yaptılar. Oranı alamayanlar veya faizden dövize insan aktarmaya çalışan bir grup her orana çamur attılar. Chuky de bu yüzden bıraktı gitti. Bankacılık derya deniz. Ayrıca her bankanın gün içinde değişebilen ( kendi mali döngüsüne göre ) oranları olabiliyor. Müşteriye özel oranlar olabiliyor. En önemlisi de ; Müşteri ile konuşurken , müşterinin neye fit olacağını çözümlüyorlar. Fazlasını neden versinler. Sonuçta ticaret. Ben yazdım, doğrusu, eğrisi herkes keyfine göre tartışabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Güncel Oran:

6 ay vadeli bono mevduat karşılığı 16.52

45 günde bir tümüyle satış yada kismi satış imkanı veriyor. Bu durumda ise oran 16.00 oluyor.
    Şimdi buna da yalan derler sn. YTA, internet sitesinde yazmıyor ya.... Geçen gün bir arkadaş sağolsun dolara %5 oranı yazmıştı. İnternette arasan bulamazsın. Ama olay gerçek. Hatta bu %5 oranı gecelik alıyorum. ( bu işin formülünü bilene veriyorlar )

8. yazdım demekle olmuyor genel mudurlukle konuştum kım vermıs telefon ısım verın dedı ustune 100.000 hesabınıza gecelım bankada böyle bır oran yok dendı konuşmalar kayıtlıymış ayrıca yanı atıp tutma arkadaşım bıldıgın varsa ver ozelden kımle konuştuğunu bızde burda hakkını verelim ama ben aldım adamına gore muamele yapıyorlar fıkrı saçma senın 600k ıle bır başkasının 600k parası banka ıcın aynıdır, kaldıkı 1 mılyona bıle o oran yok dendı... syg..

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    özele , güzele gerek yok. Klavye başında nöbet tutmuyoruz, işimiz gücümüz var. Ayrıca durup dururken burayı karıştırmaya da gerek yok. Daha önce de bu tip şeyleri çok yaptılar. Oranı alamayanlar veya faizden dövize insan aktarmaya çalışan bir grup her orana çamur attılar. Chuky de bu yüzden bıraktı gitti. Bankacılık derya deniz. Ayrıca her bankanın gün içinde değişebilen ( kendi mali döngüsüne göre ) oranları olabiliyor. Müşteriye özel oranlar olabiliyor. En önemlisi de ; Müşteri ile konuşurken , müşterinin neye fit olacağını çözümlüyorlar. Fazlasını neden versinler. Sonuçta ticaret. Ben yazdım, doğrusu, eğrisi herkes keyfine göre tartışabilir.

Sayfa 935/997 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •