-

Originally Posted by
burkat
Al benden de o kadar kardeş şirket karlıysa unut gitsin elvet bir gün değerini bulacak.
SM-G610F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
citibank satisina ne diyorsunuz acaba? credit suis de alimda gozukuyor
-
Belkide aşşağı daki boşluğu dolduracaktır kim bilir...
-
Fakir; yarınmı olur bilmem ama. Eldekileri beraber çıkmamız için hisseyi 30 ila 50 kademe yükseltmen gerek bu hafta biliyosun değilmi? Cansın 😀. Kendine iyi bak arkadaşım...
-

Originally Posted by
Uzun burun
Fakir; yarınmı olur bilmem ama. Eldekileri beraber çıkmamız için hisseyi 30 ila 50 kademe yükseltmen gerek bu hafta biliyosun değilmi? Cansın 😀. Kendine iyi bak arkadaşım...
Fakire para lazım😂 binanın dış cephesi kaplanacak,malum kış ve 2018 in yarısına ne kaldı 😁...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben de çok merak ediyorum nasıl harcamalar yapılmış ki kar buharlaşmış, eğer ki yine matrah artırımı ise söylenecek bir şey yok. YTD.
-

Originally Posted by
Phantom
Ben de çok merak ediyorum nasıl harcamalar yapılmış ki kar buharlaşmış, eğer ki yine matrah artırımı ise söylenecek bir şey yok. YTD.
sayin venedik dusunceleriniz nelerdir ?
-
Patron hissesi boyle birseymis demek .Iyi ders oldu bize. Unuttum para kazanmayi artik bakiyoruz oyle bos bos
-
Karşılaştırma olarak Egser kadar pd/dd yani 1,13 olsa hisse 7,8 edecek. Hisseye değer veren kim peki? YTD..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri