Sayfa 79/612 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 4896 madde; 625 - 632 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. konsolide bakalım sürpriz yapacak mı....pazarlamanın giderleri önemli olacak burada...

2.  Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    konsolide bakalım sürpriz yapacak mı....pazarlamanın giderleri önemli olacak burada...
    60 üzeri olursa sürpriz olur.

Herkese merhabalar ,
    petun gibi bir markanın hissesinde bu kadar hacimsizlik üstelikte dolaşımdaki milyonlara rağmen çok garip,
    vd karı istenildiği gibi değildi ama belkide sürpriz bir bilanço ile hem iyice sıkışmış olan üçgeni hemde düşen kanalı üstelikte hacimle kırar.
    bu hacim bir şekilde yükselmeli ama aşağı kırarak ama yukarı kırarak, yönü en geç 1 martta açıklanacak bilanço belirleyecek ama yukarı kırmak için 10.80 üzeri kapanışlar görmek ister , vd de 49 milyon olan kar bilançoda da öyle gelir hatta 55 milyon altı gelirse aşağı kıarar

herkese bol kazançlar...
    Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.

4.  Alıntı Originally Posted by Hisseci44 Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar ,
    petun gibi bir markanın hissesinde bu kadar hacimsizlik üstelikte dolaşımdaki milyonlara rağmen çok garip,
    vd karı istenildiği gibi değildi ama belkide sürpriz bir bilanço ile hem iyice sıkışmış olan üçgeni hemde düşen kanalı üstelikte hacimle kırar.
    bu hacim bir şekilde yükselmeli ama aşağı kırarak ama yukarı kırarak, yönü en geç 1 martta açıklanacak bilanço belirleyecek ama yukarı kırmak için 10.80 üzeri kapanışlar görmek ister , vd de 49 milyon olan kar bilançoda da öyle gelir hatta 55 milyon altı gelirse aşağı kıarar

herkese bol kazançlar...
    Çok güzel bir bayrak-flama var,iyi bir sıçrama yapar dedim ama olmadı,umarım sürpriz bir bilanço gelir de şöyle keyifli günler geçiririz...

Evet flama çok güzel vede çok net ama uzamaya devam ediyor, üçgen bitmesine de 3-5 gün var ki oda bilanço gününe denk geliyor,
    Belki de beklediğiniz sıçrama yı bilanço ile yapacak.
    Herkese bol kazançlar
    Ben bana kandım bir şey kazanamadım, siz SİZ olun sakın bana kanmayın.

6. Elimize verecek gibi duruyor ya hayırlısı

7.  Alıntı Originally Posted by dejawu26 Yazıyı Oku
    Elimize verecek gibi duruyor ya hayırlısı
    Bayrak- flama hareketi yaparsa yükseliş için hazır,üçgen hareketi yaparsa düşüş için hazır...ya 12.5-13 ya da 9-9.50 hadi bakalım...

Sayfa 79/612 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •