Bu karý deðerlendirecek arkadaþlardan yorum bekliyoruz acep ne kadar temettü daðýtýr
Bu karý deðerlendirecek arkadaþlardan yorum bekliyoruz acep ne kadar temettü daðýtýr
Bugünkü yükseliþ ve kap düþen haber hakkýnda yorum bekliyoruz tþk ederim
Konsolide olmayan verilere göre 3. çeyrekte yakalanan satýþ ivmesini son çeyrekte, sürdürememiþ görünüyor. Geçen yýl son çeyrekte yapýlan 157.5 milyon ciro bu yýl 162 milyondur. 12 aylýk Brüt kar 107 milyondan 100 milyona düþmüþtür, pazarlama gideri ve genel yönetim giderlerindeki düþüþlerle bu açýðý kapatarak 45 milyon faaliyet karý yazmýþtýr. iþtiraklerden de geçen yýla paralel bir kar geleceðini düþünürsek 60 milyon civarý bir konsolide kar gelmesi muhtemeldir. Bu fiyatlarda, hisse biriktirme þansý vermeye devam edecek gibi ...... YAZDIKLARIM KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Kar tahminimize göre 1tl brüt temettü vermesi beklenebilir
herkese merhabalar .
3. çeyrek de 180 milyon civarý ciro yapmýþ iken son çeyrek de 160 milyon da kalmýþ görünüyor . çok büyük farklýlýk yok esasen zaten dönemsel olarak periyodik olarak 160 milyon civarý ciro saðlamýþ .
vd karý düþük , geçen yýlda vd 50 milyon iken bilançoda 59 gelmiþti , bu senede 49 milyon üzeri gelir elbette .60 milyon civarý olabilir belki ama benim beklentim 65 üzeri idi . ne yazýkki beklentimi karþlayamadý ama yinede 43 milyon sermaye için fena deðil diyelim .
bakalým bilanço ne gelecek ve piyasa ne tepki verecek
herkese bol kazançlar ...
Son düzenleme : Hisseci44; 16-02-2018 saat: 11:49.
Ben bana kandým bir þey kazanamadým, siz SÝZ olun sakýn bana kanmayýn.
Yer Ýmleri