Sayfa 202/760 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Arkadaslar merak ettigim bir konu var.A grubu hisse olmak icin sirketin dolasimdaki hisse fiyati 30 milyon tl olmasi gerekiyor. Bu hisseninde 2.03 den dolasimdaki degeri bu meblagi buluyor. Acaba belli bir sure bu fiyatin ustunfemi durmasi gerekiyor yoksa sirketmi basvurmasi gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan ve cevap verebilirse sevinirim YTD

2.  Alıntı Originally Posted by YANİTUNE Yazıyı Oku
    Arkadaslar merak ettigim bir konu var.A grubu hisse olmak icin sirketin dolasimdaki hisse fiyati 30 milyon tl olmasi gerekiyor. Bu hisseninde 2.03 den dolasimdaki degeri bu meblagi buluyor. Acaba belli bir sure bu fiyatin ustunfemi durmasi gerekiyor yoksa sirketmi basvurmasi gerekiyor. Bu konuda bilgisi olan ve cevap verebilirse sevinirim YTD
    Öncelikle firma 3.5 milyon geri alım yaptı bu fiili dolaşıma dahil ediliyor mu bunu bilmiyorum. BİST 6'şar aylık dönemlerde değişimleri açıklıyor. Ocak-Haziran Temmuz-Aralık

Cuma ve Pazartesi takaslarını paylaşabilecek arkadaş var mıdır

Bu arada hissede yağlı güreşteki gibi peşrev durumu var sanki

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Cevabiniz icin tesekkurler sayin İNCİKSKA . Eger geri alimlar fiili dolasimda degilse daha onceki alimlarfa var. Su an yaklasik 10,5 milyon hisse yatirimcinin elinde. O zaman A grubu olmsi icin yaklasik 2.90 civari olmasi gerekir. YTD

4. son günlerin en düşük işlem hacimlerine yaklaşıyoruz...bakalım hayırlısı ile ne olacak ?? beklemeye devam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Değerli dostlarımın özelikle de borsayı hiç bilmeyen ky dostlarımın bu yorumumu iyi okumalarını rica ediyorum...
    burada bazı günlerim işlem hacimlerini vermiştim...normalde bir hisse işlem hacmini stabil olduğu yani alış eşiğine kadar düşürdükten sonra alış işaretleri üretmek istiyorlardı...ama dün alış işaretleri üretince bende hisseye daldım her ne kadar işlem hacmi yeterince düşmemiş ise de ben o işaretlere değer verdim...

bu gün işlem hacmi 1 milyon tl oldu...verdiğim grafikte dikkat ederseniz en düşük işlem hacimleri özelikle 13 şubatta bilançonun açıklandıktan sonraki günlerde 750 (16 şubat günü )bin tl olmuştur...işte maxsimum işlem hacmini 750 bin tl ye kadar düşürebilir...isterse şu anki işlem hacmini de yeterli görebilir ama isterse daha da düşürerek o rakamı görmek isteyebilir...

hisse geçen gün sürekli düşe düşe en son bu gün günü nötr kapattı...bu gün en düşük 1,99 u gördü...görüldüğü gibi gittikçe düştüğü yer daha da yukarı çıkıyor...dün en düşük 1,97 i görmüştü..bunlar güzel işaretlerdir...ben bu tür işaretleri seviyorum...düzeltmesini tam anlamı ile bitirdikten sonra artık yavaş yavaş artılı günler geçirmesini bekliyorum..

ama her ihtimale karşın beklediğimiz gibi davranmazsa da buna karşı tedbirlerimiz de vardır...gerekirse uygun yerden maliyet de düşürebiliriz...nasıl olsa sermayenin diğer yarısı başka hissede....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
    Yahu dostum sorması ayıp bu grafiklerin neden böyle çabuk değişiyor...dün paylaştığın grafiğe göre satmak gerekiyordu...bu sabah paylaştığın grafiğe göre ise tutmak gerekiyor....senin teknik neden bu kadar oynak acaba ?? tansiyona göre şerbet mi veriyorsun nedir bu işin sırrı ?? açıklarsan kendi adıma çok sevinecem...ama yanlış da anlıyorsan bu yorumumu hemen silmeye hazırım... moderatöre gerek yok yani....

Sayfa 202/760 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •