Sayfa 282/308 İlkİlk ... 182232272280281282283284292 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    amirim tektu direncini kırdı harekete başladı isterseniz bir göz atın sert hareketler sergileyebilir...
    87 üzeri günlük kapanış şart

2.  Alıntı Originally Posted by ekin1001 Yazıyı Oku
    şimdi galip in aldıgı hisseler dip olduguna göre bunlardan çıkıyordur. şimdi kendine yeni bir av arıyordur. sıradaki hisse hangisi olacak?
    Tweet ten yaz galip e geçen biri yazmış ağam ozgyo 7 yıldır yatıyor bir el at demiş 2 tavan çekti kağıt

3.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    borsada ya b gurubu ya c gurubu hisseler çıkıyor genelde A gurubu sağlam diyoruz ona galip gelip tarumar edip gidiyor para kazanmak zor bizim borsada kazanan kazanırda benim gibi küçük yatırımcı işte çorba kaynasın bir haftada bir hisse geçen bende prkme çarpıldım izliyoruz işte anca ...
    Soruma cevap lütfen

4. kagıtları çıkarırken 2 gün tavan yaptırıyor 3 ve 4. günleride dip elinde üçgün tutmuyor

5.  Alıntı Originally Posted by ekin1001 Yazıyı Oku
    kagıtları çıkarırken 2 gün tavan yaptırıyor 3 ve 4. günleride dip elinde üçgün tutmuyor
    2 gün sana yeter bence

6. Aç gözlülükten desem hiç yalan olmaz üstad 3.07 aldım 3.37 oldu vermedim dedim geçen gün tavan yaptı ya dedim bugünde yapar %12 az geldi gözüme kar cebe demedim on dk geçti patır patır aşağı verdiler kağıdı dedim gitti dedim toplar kendini dalgalandı kalpten gidecektim. İlk defa böyle başıma geldi ben a gurubu seviyorum garanti risksiz diye 3.01 verdim korktum dedim yarın daha düşer düşmedi 😩Bende bir daha bakmıyorum ...

7.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    Aç gözlülükten desem hiç yalan olmaz üstad 3.07 aldım 3.37 oldu vermedim dedim geçen gün tavan yaptı ya dedim bugünde yapar %12 az geldi gözüme kar cebe demedim on dk geçti patır patır aşağı verdiler kağıdı dedim gitti dedim toplar kendini dalgalandı kalpten gidecektim. İlk defa böyle başıma geldi ben a gurubu seviyorum garanti risksiz diye 3.01 verdim korktum dedim yarın daha düşer düşmedi 😩Bende bir daha bakmıyorum ...
    3.07 den neden alıyorsun kağıdı ben dahil bir çok kişi 2 50 civarında yazdı t rakamı hatırlamıyorum sen git 3 den al

8.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    2 gün sana yeter bence
    yakalayabilirsen . yukardan yakalanırsan yandın o kagıdın tepe noktalara gelmesi yıllar alabilir

Sayfa 282/308 İlkİlk ... 182232272280281282283284292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •