Degerli arkadaslardan rica etsem 200K+ USD icin ama aylik ama daha uzun vade (1 sene de olabilir) faiz orani paylasabilirler mi lutfen?
Benim elimde sadece ING-eturuncu %4.50 var.
Simdiden tesekkurler.
Degerli arkadaslardan rica etsem 200K+ USD icin ama aylik ama daha uzun vade (1 sene de olabilir) faiz orani paylasabilirler mi lutfen?
Benim elimde sadece ING-eturuncu %4.50 var.
Simdiden tesekkurler.
Son düzenleme : eva; 27-02-2018 saat: 19:24.
Denizbank %4 yıllık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paylasimlariniz icin tesekkur ederim.
Bir kac banka ile daha gorusup Persembe gunu karara baglayacagim. Aktif zart zurt gibi mercilerle, muhtelif sebep dolayisiyla isim olmaz
Bu arada ING'de %4,5 ayni zamanda gunluk faiz de calisiyor, bilginiz olsun lutfen.
Parayi bagladigimda sizlerle de bu miktardaki bir para icin Burgan, Odea, TEB gibi bankalarin oranlarini paylasacagim.
Saygilar.
Değerli forum üyeleri,
HSBC USD için , 40 güne kadar %4,5 hoşgeldin oranı uyguluyor.Limit 250,000 USD imiş.
Ayrıca ,diğer bankalardan aldığım oranlar aşağıdadır:
T-Bank USD 32 gün %3, 75
Turkish Bank USD 32-45 gün %4,10
Fiba USD 32 gün % 3,85
Vakıfbank USD 32 gün % 3,60
Not : Daha önce karşılaştığım nahoş durumlardan dolayı, Burger ve Rodeo'dan oran almadım.Bir müddet kapılarının önünden bile geçmeyeceğim !
Tüm forum üyelerine iyi akşamlar dilerim.
Sayın PowerPC, ben de yıllar önce turuncu hesap kullanmış ve cazibesini kaybedince kapatmıştım.Geçtiğimiz yıl internet bankacılığından e-turuncu hesap açtım ve bir yıl süreli hoşgeldin faiz oranı tekrar başladı, aylardır hala devam ediyor. Öncelikle halen açık normal turuncu hesaplarınız varsa kapatmanızı, sonra e-turuncu TL hesap açmanızı, sembolik miktar TL'yi hesabınıza göndermenizi ve uygulanan faiz oranını görmenizi öneririm. TL'ye hoşgeldin oranı uygulanıyorsa USD için de hemen hesap açmanız ve hoşgeldin oranından yararlanmanız mümkün. Ayrıca internet bankacılığı hesabınıza varsa gelen teklifleri okumanızı da öneririm.
Yer İmleri