Sayfa 168/943 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7540 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1.  Alıntı Originally Posted by duygum09 Yazıyı Oku
    evet 400 milyon borcu kapatacağız ve de şampiyon olacağız diyerek seçildi.
    borç 1.2 milyara çıktı, 2018'de ilk galibiyetini alanyaspora karşı aldı.
    yatırım tavisyesi değildir.
    Medikal parkın bedava reklamını yaptı. Halka arz yani değer rakamının üzerinde fiyat istedi ama halk bunu yemedi...

İş yatırımın yabancı oranları tablosunda yapancı payı %2,38 den %3,35 e yükselmiş gözüküyor %1 fark var yaklaşık + 500 bin lot, tamamen bilgi amaçlıdır yatırım tavsiyesi içermez.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...85043884_1.pdf
    BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.

3. umarım katar haberi doğrulanmasada
    2.14 de beton görevi görür.

4. Tepki cok cılız dedigim gibi kademe kademe asagiya saliyor
    Şubatı burdan asagilarda kapatacak

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Aynen yabanci orani artmasi ii olmus hisseyi caktirmadan toplamak bu yavastan en iyisidir. Gun gelince cikar meydana

6. Hisse harekete başladığı yere döndüğüne göre....Bir çok spor gazetesinde çıkan tspor katar lı lara satılıyor haberi bu kadar yankı uyandırdıktan sonra ...Bu haberi yalanlayarak bir çok yatırımcının mağdur olmasına sebep olanların ..Bu zaman zarfında gerekli araştırmaları yaparak doğru veya yanlış haberin kaynağı hakkında bilgi vermeleri çok şık olurdu..Eğer doğruysa bu kadar saklamaya ne gerek var.. bırak.. millette biraz para kazansın......Sadece Trabzon spor değil diğer Takımlarda borç durumları ile Uefa kriterlerine göre zaten eninde sonunda satılmaya mahkumlar...Bu okadar kötü birşey de değil bak ne takımlar satılmış ...M.city...PSG...Chelsea...v.b...Herkese bol kazançlar..

7. Sayın Ogençtürk,

Sizi TS forumunda çok eskilerden kalan Güzel bir insan olarak hatırlıyorum,yorumlarınız her zamanki gibi gerçekci
    Geçen cuma gününden beri bu foruma o kadar çok yeni insan geldi ki,kimisi 2,20 /2,50 maliyetle geldi bazılarıda o alanları gazlamak için yazdı durdu..
    Sonuç aradan 1 hafta bile geçmeden yine hüsran..yine hüsran..bakıyorumda geçen hafta uçaçak kacacak diyenlerin bile sesi solugu kesildi..ben beklerim..benim param çok..alttan alırım bilmem ne demeye başladılar..
    oysaki bilmiyolar bu tahta son 2 yıldır nice kahramanları susturdu..
    Burada bir gerçek varki..USTA işi bir vurgun yapılıyor ve biz sadece seyrediyoruz..
    Benimde hissem var ve Aynı zamanda bu kulübün deli gibi taraftarıyım da ama bu yaşanaları anlamamak için saf olmak lazım.
    beklemek kısmına sonuna kadar katılıyorum,bekliycez..
    Hocanın göle yogurt çalması gibi....Şehre uzak bir yerde arsa almak gibi..
    Olmazsa nolur..kaybedilmiş zaman olur,başkada birşey olmaz..
    Naçizane tavsiyem bu hisseye yüklü girmeyin dostlar..Canınız yanar..içiniz yanar..huzurunuz kaçar..
    Sonunda KEŞKE dersiniz ama işte o zaman kaybettiginiz sadece zaman dgl, başka şeyler olur..Aile, saglık ,huzur gibi.
    Not : Forumda sürekli bişiyler yazan tipler varya..dostlar onlara dikkat edin,çünkü onlar mutlaka haber bulurlar, örnek, m.a.y tesislerinin DHM satısı, stadın kulübe devri, katarlılar, kartala arazisi,HES projesinin satılması.. daha neler neler..BİTMEZ HİKAYE aynı tayfa şu aralar ( YUSUF ile ABDÜLKADİR i 50 milyon euro ya) satarlarsa şaşırmayın..hangi takım mı onlar için farketmez yaz yaz bitmez..
    yani demem oki..basında bu işin içinde..USTA işi yani
    KALIN SAĞLICAKLA..

Alıntı Originally Posted by ogencturk Yazıyı Oku
    -Tezler tezler (tilkiler tilkiler)...
    -Ben Katar olayının geçende zamanlamasına değinmiştim şimdi biraz olayı açmak isterim...
    -Klübün tarihi zarar bilançosu gelir; uçan kuşa borç vardır ve harcanan para ve alınan başarı karşılığı tarihi hüsrandır ve hisse bu durumda 2.03-2.07 aralığına gelebilecekken işte tam da o anda bir El-Cezire bombası patlar ve tarihi zarardan korkan kynin sadece oyunu izlemesi ve devre kesici gelmeyecek şekilde (kynin de girememesinden faydalanarak) doldura doldura gitmesi ve ciddi satışın ardından haberin Kap'a düşmesi ve ardından forumda onlarca yeni üye veya daha önce yazmayan üyelerin hisseyi olumlu pompalamaları ve tarihte her zaman görülmeyen bir yeni spekülasyonu gözler önüne serer...
    -Bu demek değil ki Katar olayı olmayacak diğer hissenin dillendirilmeyen beklentileri gerçekleşmeyecek...bu yorum gün içinde + %17 lik vurgunun özetidir ve sonunda kasa kazanmıştır...
    -Umarım beklentiler olur ve 2 yıl önce verdiğim ama 15 Temmuz olayından dolayı gelemediği yerlere gelir ve bekleyenler mutlu olur...tasavvurdur, tavsiye niteliği taşımaz ;)
    Son düzenleme : slmncn; 28-02-2018 saat: 14:34.

8.  Alıntı Originally Posted by slmncn Yazıyı Oku
    Sayın Ogençtürk,

Sizi TS forumunda çok eskilerden kalan Güzel bir insan olarak hatırlıyorum,yorumlarınız her zamanki gibi gerçekci
    Geçen cuma gününden beri bu foruma o kadar çok yeni insan geldi ki,kimisi 2,20 /2,50 maliyetle geldi bazılarıda o alanları gazlamak için yazdı durdu..
    Sonuç aradan 1 hafta bile geçmeden yine hüsran..yine hüsran..bakıyorumda geçen hafta uçaçak kacacak diyenlerin bile sesi solugu kesildi..ben beklerim..benim param çok..alttan alırım bilmem ne demeye başladılar..
    oysaki bilmiyolar bu tahta son 2 yıldır nice kahramanları susturdu..
    Burada bir gerçek varki..USTA işi bir vurgun yapılıyor ve biz sadece seyrediyoruz..
    Benimde hissem var ve Aynı zamanda bu kulübün deli gibi taraftarıyım da ama bu yaşanaları anlamamak için saf olmak lazım.
    beklemek kısmına sonuna kadar katılıyorum,bekliycez..
    Hocanın göle yogurt çalması gibi....Şehre uzak bir yerde arsa almak gibi..
    Olmazsa nolur..kaybedilmiş zaman olur,başkada birşey olmaz..
    Naçizane tavsiyem bu hisseye yüklü girmeyin dostlar..Canınız yanar..içiniz yanar..huzurunuz kaçar..
    Sonunda KEŞKE dersiniz ama işte o zaman kaybettiginiz sadece zaman dgl, başka şeyler olur..Aile, saglık ,huzur gibi.
    Not : Forumda sürekli bişiyler yazan tipler varya..dostlar onlara dikkat edin,çünkü onlar mutlaka haber bulurlar, örnek, m.a.y tesislerinin DHM satısı, stadın kulübe devri, katarlılar, kartala arazisi,HES projesinin satılması.. daha neler neler..BİTMEZ HİKAYE aynı tayfa şu aralar ( YUSUF ile ABDÜLKADİR i 50 milyon euro ya) satarlarsa şaşırmayın..hangi takım mı onlar için farketmez yaz yaz bitmez..
    yani demem oki..basında bu işin içinde..USTA işi yani
    KALIN SAĞLICAKLA..
    Sn. Slmncn, güzel arkadaşım...güzel dileklerin ve 10 numara yorumun için çok teşekkür ediyorum...ben de sizi güzel hatırlıyorum...inşallah herşey gönlünüze göre olur...saygı ve sevgilerimle...

Sayfa 168/943 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •