-
4,94 den 4 ay önce 5,56 ı görmüş o sebeple yazdım. YTD.
-

Originally Posted by
Phantom
4,94 den 4 ay önce 5,56 ı görmüş o sebeple yazdım. YTD.
9-10 lar ne zman gelicek ?
-
ucuz kaldi degerini bulacakdir? ytd
-

Originally Posted by
khan07
Uzun zamandır uğramadım. Geçen yıl olanlar tekrarlanırken; tüm forumlarda kasıtlı pembe haberlerle büyük gelecek beklentisi, 2-3 misli artacak havası vb nedeniyle kalan son hisselerimi de sattım. Hem de iyi fiyata. Senaryo yıllardır aynı, yiyenlerin çoğu buralarda.
Uzun vade ile 2 lerden toplanan hisse dağıtıldı, şimdi çıkacak uçacak beklentisiyle taşıttırılıyor. Kimbilir ne kadar? Son operasyonda 7 sene idi.
Adamların hiç acelesi yok, mal onların, verirler, alırlar. Çöp hisselerin dışında yatırımcısına en büyük kazığı atan bunlar. Gönüllü, maaşlı yardımcıları çok.
5 in altına gelirse belki alırım ama artık az çünkü kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bari kalanlarin moralini bozmasan.sattin hayrini gor kardesim.
-

Originally Posted by
helal para
9-10 lar ne zman gelicek ?
Investing te yorumlarda grafik var orda eylül ayini gösteriyolar ama tabi ne zman gelir allah bilir
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
temel reis abi bizi yorumsuz birakma
-
kasada 170 milyon heryil kar aciklayan firma degerli arsalari olan yeni fabrikayla da satislarini yukariya tasicak bir hisse var elimizde. Mantiken dogru yatirimdayiz ama malesef bizim borsamizda mantik aramayin. ytd
-

Originally Posted by
venedik
Konsolide net dönem karı gelsin.Biraz daha bekleyelim...
sayin sefin en azindan gunluk birsey yaz ciz buralarda bazi troller ortaya cikti sizin boslugunuzda .ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri