Sayfa 8/367 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 57 - 64 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

4.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    merhaba,

bedelliye katılmasak zararımız olur mu? katılmazsak elimizdeki hisse sayısı azalacak mı?

bu bedelli sabit 52 kuruştan mı olacak?
    Bence bunlar sizin araştırıp öğrenmeniz veya düşünüp bulmanız gereken cevaplar..

5.  Alıntı Originally Posted by oldwolf Yazıyı Oku
    Bence bunlar sizin araştırıp öğrenmeniz veya düşünüp bulmanız gereken cevaplar..
    daha önce 1 tl üzeri fiyattaki hisselerde bedelliye katılmıştım.

ama 0.52 kuruştan bedelliye hiç katılmadım...sermaye azaltılması da söz konusu değil bildiğim kadarıyla

işin içinden çıkamadım, bilginizi paylaşmanız mümkün mü?

6.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    daha önce 1 tl üzeri fiyattaki hisselerde bedelliye katılmıştım.

ama 0.52 kuruştan bedelliye hiç katılmadım...sermaye azaltılması da söz konusu değil bildiğim kadarıyla

işin içinden çıkamadım, bilginizi paylaşmanız mümkün mü?
    Ben de katılmadım.

7. Bankalarla borçlar yeniden yapılandırma yoluna girdi, arsanın OSB den çıkışı itiraz sonrası kesinleşti, arsanın değerlendirilmesi yönünde ön çalışma başlatılıyor dendi, bedelliden gelecek fonun nasıl kullanılacağı detaylandırıldı, hisse bu gelişmelere sert yukarı hareket ederek tepki veriyor..

Bedelli olur, borçlar azalır, kalanlar da uzun vadeye yapılandırılır ve halı üretimi devam ederse, yakın izleme pazarından çıkmak için koşullar oluşmuş olacak. Bedelli sonrası 120 mn sermayeyle doğrudan A grubuna giriş yapabilir böyle bir durumda, ufaktan bu konulara da kafa yormakta fayda var..

Kalın sağlıcakla..

8. Forumda yazan kalmadı hisse 0,48 lerden 0,61-62 lere geldi, 2 kademe kalkmadı diye ağlaşanlar ya da hisseyi kötüleyenler, batmış bitmiş edebiyatı yapanları ara ki bulasın..

Sayfa 8/367 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •