Pardon karizma kardeş. Kerrake ye yazıcaktım yanlış olmuş
Pardon karizma kardeş. Kerrake ye yazıcaktım yanlış olmuş
Günaydın.Çok haklısınız BRUCEARKİN4454 kardeşim.Borsanın en lanetlenmiş kağıdı bana görede .Borsa endeksi aşağı bizimki aşağı endeks yukarı bizimki yine aşağı.Yeni teknoloji yeni fabrika arsa satışı vb. bir sürü beklentiyle küçük yatırımcıyı yüksek maliyetlerle kağıda çektiler sonrası fiyasko.Her zaman iddia ediyorum bzim speklerimiz SA sülalesinin kendileri.Kendileri çalıyor kendileri oynuyorlar rezil kağıtla.DEniyorki arsa satışı gerçekleşmemiş de onun için düşmüş dün kağıt.İyide kardeşim KAP'a haber dün seans sonunda düştü.O zaman bu haberi önceden sizin benim bilme şansımız varmı allahaşkına?2017 karla kapanmış .İyi niyetli yönetim kar payı dağıtır .bizim k.y DÜŞMANI spek patronlar kar payı dağıtmamayı öneriyor 27'sinde yapılacak toplantıya.KAR PAYI DAĞITMA ;ARSAYI BİR TÜRLÜ SATMAYI BECEREME bunca olumsuzlukta rezil kağıt sadece geriye sayar dostlar.Yazmıyım yazmıyım diyorum ama yinede içimi dökmeden edemiyorum Kusura bakmayın lütfen.
BU ARADA GÜNE ŞEHİT HABERLERİYLE BAŞLAMAKTANDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUM. ORALARDA GÖREV YAPAN BİR ASKER BABASI OLARAK DAHADA ETKİLENMEMEK MÜMKÜN DEĞİL.ŞEHİT YAVRULARIMIZIN MEKANLARI CENNET OLSUN.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.YARALI YAVRULARIMIZADA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.
Son düzenleme : waktanw; 02-03-2018 saat: 09:26.
Seans açılışına bakarmısınız? REZİL KAĞITTAN iyice ümitlerini kesmiş olan k.y.ortaklar hızla kaçmaya başladılar büyük olasılıkla.Kaçan arkadaşlar kesinlikle haklılar.SA SÜLALESİNİN kağıttaki oyunlarını herkez anladı vede k.y.ile ilgili hiçbir olumlu girişinleri olmayacağına bende dahil herkezi inandırdılar.Mübarek günde en derin saygılarımı(!) iletiyorum kendilerine.Ve ben akşama kadar yokum izninizle.
Hayırlı cumalar olsun.Şehitlerimizin şehadetini Cenab-ı Allah kabul eylesin...........
Ne kadar çok dökülmek isteyen varmış hayret yahu. Fırsatçılara fırsat vermeyin arkadaşlar.Sabır borsanın ilk kuralı YTD.
Dip yapmazsan namertsin lanet kağıt.Kötü iniyor.
ne dokulmesı ya satıpta zarar eden varmı bu kagıtta nerden satarsan sat daha asagıya gıdıyo
uzun zamandır 7.30 lu kademeleri görmemiştik.sagolsun soyguncu kardeşlerimiz bu kademeleride gosterecekler.arsa satılması kardan pay verilmeyecek şeklindeki olumsuzluklarla milleti panikletip alttan toplamaya devamlar.
düş düş. kot ul faras.
Yer İmleri