Sayfa 402/1081 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Dostum Karsan Benin listemde olduğu icin paylaştım ve zaten paylaşacaktım, cok soru geliyor sonra
    Lütfen kusura bakmayın
    Soru cevaplamiyirum
    İçimden geleni paylaşıyorum
    Sorulari topik sahibine soralım ben misafirim

2.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Hayır aksine
    Ralli yapacak kagidi yakalarsın
    Cci 300 ve üzerinden dönerse aşağı
    Fiyatlarda yukarı gidiyorsa
    Cci sıfır cizgizine kadar asagi döner ralli devam eder
    Hem yukarı hem asagi anlatabildim umarım
    Anlamadım hocam.ben size şöyle anlatayım bjkas da geldi başıma fiyat koptu Cci aşağı döndü fiyat yukarı gitti Tukaş ta geldi flap te geldi Karel de geldi hayatımın rallilerini kaçırdım sonra Cci takibini bıraktım moralim bozuldu yoksa çorba parası için benim için tek gösterge dir.artik onun için bile bakmiyorum sırf inadına yani...eğer kağıdın ralli atacağına kanaat getirmissem zarar marar demiyorum sadece bekliyorum.yoksa dün metroyu 1.06 dan sutlardim o Cci görünce ama artık o moral bozukluğuna katlanamam.bu arada ben fiestaciboo ceza aldık bunla takiliyom.

düşüncelere kurşun işlemez...

3.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Dostum Karsan Benin listemde olduğu icin paylaştım ve zaten paylaşacaktım, cok soru geliyor sonra
    Lütfen kusura bakmayın
    Soru cevaplamiyirum
    İçimden geleni paylaşıyorum
    Sorulari topik sahibine soralım ben misafirim
    Eksik olma, tesekkurler ... paylasimlarinin takipcisiyim.

hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.

4. Bakın gubre Fabrikası
    10 gün önce Burda çizip paylaştım
    Buda güncel hali
    Sabir taşı degil aslında amaci belli adamin
    Düşmeyen hisse çıkar der bir kizilderili atasözü
    Bakalim gerçek mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by tuaregcibo Yazıyı Oku
    Anlamadım hocam.ben size şöyle anlatayım bjkas da geldi başıma fiyat koptu Cci aşağı döndü fiyat yukarı gitti Tukaş ta geldi flap te geldi Karel de geldi hayatımın rallilerini kaçırdım sonra Cci takibini bıraktım moralim bozuldu yoksa çorba parası için benim için tek gösterge dir.artik onun için bile bakmiyorum sırf inadına yani...eğer kağıdın ralli atacağına kanaat getirmissem zarar marar demiyorum sadece bekliyorum.yoksa dün metroyu 1.06 dan sutlardim o Cci görünce ama artık o moral bozukluğuna katlanamam.bu arada ben fiestaciboo ceza aldık bunla takiliyom.

Birde şunu düşünmeye başladım çokta salakça olabilir bu düşüncem bilmiyorum artık bu göstergeler çok dillendi buralarda pala mi piyasa yapıcı mi artık her ne haltsa bizim hiç bilmediğimiz osilatorler le piyasayi tutmaya baslamadilar sa da çok yakındır diyorum yoksa macd Stoch rsi releative strength indeks bunları herkes biliyor...onun için daha donanımlı olmamız lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by tuaregcibo Yazıyı Oku

İse
    İşte onu diyirum cci asagi donup fiyat yukarı gidiyorsa ralli hissesindesin tabi satmadıysan cci bakip, normal olarak satarsin çünkü cci dönmüştür, tecrübe gerektirir ralli yasamak
    Biri kaçar ikisi kaçar ucu kaçar dördüncüyü yakalrsin
    Bende çok kaçırdım zamanında hemde neler
    Allah nasip etsydi ama etmedi, nasip değilmiş,

7. Gübreleme yapmış gubre resmen
    Mor çizgi uzerinde 8 haftalık kapanış yapmış
    Yok daha neler
    Mor çizgi mutlak stop ile deli gibi takip

8.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    İşte onu diyirum cci asagi donup fiyat yukarı gidiyorsa ralli hissesindesin tabi satmadıysan cci bakip, normal olarak satarsin çünkü cci dönmüştür, tecrübe gerektirir ralli yasamak
    Biri kaçar ikisi kaçar ucu kaçar dördüncüyü yakalrsin
    Bende çok kaçırdım zamanında hemde neler
    Allah nasip etsydi ama etmedi, nasip değilmiş,
    Eee ne yapalım şimdi bana onu anlat x hissesi 1 TL den 1.25 olmuş Cci tepede gidecek yeri kalmamış aşağı döndü ne yapacağım satacak miyim satmaya ak miyim.ben ne yapıyorum realite gereği satıyorum ama fiyat yukarı gidiyor satmiyorum aşağı gidiyor gelde cildirma.ha şu çözümü söylersen bana 5 on krs yukardan tekrar al dersen bende onu nefsime yediremiyorum..

Sayfa 402/1081 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •