Sayfa 476/761 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmet1972 Yazıyı Oku
    Acaba bu hisseden sizde varmı? Diye sormadan edemiyor insan kendi kendine...!

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bana takılmana gerek yok,,, topik geçmişlerine ve daha eski forum geçmişlerine bakarsan bu hissede varım,,,,,
    kimseyede garip garip sorular sormadım,,,

alenen hedefler vermişde değilim, normal bir şey değildir. burada aklımdan geçenleri yazmış olsam çoktan küfürleri yerdim.

ve gaz verenlerdende memnunum sayesinde 7,5 de sürünüp duran kâğıt 15 leri gördü daha ne istiyim,,,

kimene bende var mı yok mu,,,

2. Tabi ki bize ne sizde var veya yok, umurumda bile değil. Ancak 7.50 den beri hisseyi kötülüyorsunuz, siz kötüledikçe hisse 15.80 lere kadar çıktı. Allah sizden razı olsun, lütfen bir an olsun hisseyi kötülemekten geri durmayın.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Iyi yada kötü olması kişiye göre değişir,,,

12 aylık faalıyetınde 20m kredi çekmiş, yine faiz ödeyecek,,,

sürekli tahvil ihracı,, kredi çekmeler,,, pazarlamaya kefil olmalar,,,

bunlar iyi mi,,,,

kaldı ki iyi yada kötü demiyorum,,, beğenmiyorum,,, bu durumda kişi ve kuruma göre değişir, belki firma beğeniyor bu durumu,,,

bir firmanın bana göre sürekli bankalara borçlanması ,,,

bu parayı ne şekilde kullandıgına bağlı olarak olumlu yada olumsuz olduğu durumunu değiştirir,,,

9 aylık faalıyet raporunda 20m den bahsetmıyorlar,,,

12 aylıkta mayıs 2017 de banka ile yapılan anlaşma sonucu kredi kullandık yazıyorlar,,,

gelde açıkla,,,, neden 9 aylıkta yok,,, bakıpta yazan yok,,,

yada ben yanlış biliyorum,,,

sanırım ben yanlış anladıysam biri düzeltecek ,,, bakalım açıklama nereden gelecek

4. kodumunun hissesinin ayarı yok....kamikaze yapıyor resmen....

5.  Alıntı Originally Posted by nasah.icecek Yazıyı Oku
    kodumunun hissesinin ayarı yok....kamikaze yapıyor resmen....
    Ben kaçtım beyler ne fırsatlar vardı bu zaman kadar onları kaçırdım ama sabır taşı değilim...kalanlara bol kazançlar kesinlikle tavsiye falan değildir

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by KUMAR Yazıyı Oku
    Iyi yada kötü olması kişiye göre değişir,,,

12 aylık faalıyetınde 20m kredi çekmiş, yine faiz ödeyecek,,,

sürekli tahvil ihracı,, kredi çekmeler,,, pazarlamaya kefil olmalar,,,

bunlar iyi mi,,,,

kaldı ki iyi yada kötü demiyorum,,, beğenmiyorum,,, bu durumda kişi ve kuruma göre değişir, belki firma beğeniyor bu durumu,,,

bir firmanın bana göre sürekli bankalara borçlanması ,,,

bu parayı ne şekilde kullandıgına bağlı olarak olumlu yada olumsuz olduğu durumunu değiştirir,,,

9 aylık faalıyet raporunda 20m den bahsetmıyorlar,,,

12 aylıkta mayıs 2017 de banka ile yapılan anlaşma sonucu kredi kullandık yazıyorlar,,,

gelde açıkla,,,, neden 9 aylıkta yok,,, bakıpta yazan yok,,,

yada ben yanlış biliyorum,,,

sanırım ben yanlış anladıysam biri düzeltecek ,,, bakalım açıklama nereden gelecek
    Eleştiri değil sayın kumar tuttuğunuza göre sizdede bir bilinen var ki kağıttasınız. Sebebini söylerseniz memnun olurum. Teşekkür ederim

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

7.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Eleştiri değil sayın kumar tuttuğunuza göre sizdede bir bilinen var ki kağıttasınız. Sebebini söylerseniz memnun olurum. Teşekkür ederim

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    TABİKİ BÜYÜME POTANSİYELİ, HERKESİN BEKLEDİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL,

fakat sürekli tahvil ihracı, kredi kullanma gibi durumlar, kefil olmalar??? nedir bu kredi hırsı,,,

elindeki ile yetinse olmuyor demekki***

bu arada alım kademeleri facia,,,

8. 11,15 i de gösterdiler....alkışlıyorum kendimi ...nasıl gaza geldim de aldım bu hisseyi ...lanet olsun o güne...

Sayfa 476/761 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •