Sayfa 170/809 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bende son düşüşte aldım. Gap gozume batiyor maalesef. Piyasaya göremi yoksa habere göre mi hareket edecek bilsek. Haber Genel uygulamami yoksa kordsaya mi özel. Ocaktan itibaren 3 ay varmış karara bu da yaklaşık nisan yapar. Bunun üzerine mı 45 gün acaba. Ytd.
    Sn Spenc benim anladığım kadarıyla 45 günlük sürec bugün itibarıyla başladı

2. Bu alım onay işinin uzaması bilançoyu nasıl etkiler acaba? Şirket ķârı kimin mesela?

3.  Alıntı Originally Posted by meegi Yazıyı Oku
    Sn Spenc benim anladığım kadarıyla 45 günlük sürec bugün itibarıyla başladı
    Sn meegi iki durum ortaya çıkar. Normal olarak almış olsaydı kasadan 100 ml para çıkışı olacaktı ve faaliyetler ilk çeyreğe zaten yetisemiyecekti. Şimdi bu verilecek para 45 gün daha çıkmayacak ikinci çeyreğe yansıyacakti alinacak olan bu şirket. Ama küçük bir detay 45 gün sonraki dolar ne olucak? Yoksa teklif verildigi tarihteki kur mu geçerli. Ayrıca ilk çeyrekte brisanın yeni fabrikasinin ilavesi olacak. Brisa faaliyet raporuna bir gozgezdirin. Geçen seneki kordsa borcu %50 civarı artmış yani bir oluşum varki borçta artış olmuş ve bir önceki seneye de bakın. Malum kords gelirlerinin geçen seneye kadar %60 ı lastikten geliyordu. Ama yatirim tavsiyesi değildir.

4. Cok tarafli alim gelmeye basladi. Merill de sat sat bitiremedi..

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ayıp be. 7 nin altına gelince alacaktık ne güzel.

Latif abi sen mi daldın?

6.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Ayıp be. 7 nin altına gelince alacaktık ne güzel.

Latif abi sen mi daldın?
    Cok dert etmeyin gelir bir ara

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Ayıp be. 7 nin altına gelince alacaktık ne güzel.

Latif abi sen mi daldın?
    1 liraya gelirse ben kacirmak istemem. Nominalin altina gelirse hic cekinmem alirim.
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by meegi Yazıyı Oku
    6 Aralık 2017 tarihinde yaptığımız Finansal Duran Varlık Edinimi Özel Durum*Açıklaması'nda, ticari havacılık sektörüne ileri kompozit malzemeler sağlayan*"Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." unvanlı iki ayrı şahıs*şirketinin nihai satın almasına ilişkin, Amerika'da rekabet kurulu ve yabancı*yatırımlar komitesi tarafından verilecek onay süreçlerinin 6 Aralık 2017*tarihinde başlatıldığı ve 05/12/2017 tarihinden itibaren 3 ay içerisinde*sürecin tamamlanmasının beklendiği bildirilmiştir. İlgili rekabet kurulu onay*süreci 19 Ocak 2018 tarihinde olumlu olarak tamamlanmıştır. Ancak Ocak ve Şubat*ayı içerisinde Amerikan Kongresi'nde bütçe onay süreçlerinin geçici süreli*olarak askıya alınması Yabancı Yatırımlar Komitesi nezdinde yapılan CFIUS*başvurusunun inceleme süresinin 45 gün daha uzatılmasına sebebiyet vermiştir.*SPK II-15-1 Sayılı "Özel Durumlar Tebliği" Madde 23-(7) kapsamında*hissedarlarımız gelişmeler hakkında bilgilendirilecektir.
    bi nevi benim.icin iyi oldu diger kagitlarimdan giden olursa kordsa ya gecerim ...
    bugun yarin digerlerini satip gecmeyi dusunuyordum zamanlama guzel

suan dagi iskontolu yapabilecekleri tek sey ne oluyor abd turk sirketi oldugu icin mi engel koydu algisi olabilir sikinti degil...

erdemoglunun rusyadaki fabrikasi kapandiginda da sasa ; icin guzel alim firsati rusyada ki fabrika acilirsa ucar demistim bazi krizleri firsata cevirmeyi bilmeli hayirlisi olsun bakalim...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 170/809 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •