Sayfa 932/1001 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Boşuna parmaklarımız yorup klavye tüketmeyelim, dünyada benzer EM lerde enflasyon %2-4 arası gezinirken Türkiyede çift hanelere çıpa atması global ekonomide ters dönüşün Türkiyede nelere sebep olacağını görmemek için ya aptal ya aymaz yada goygoycu olmak lazım. Öte yandan ülkeler batmaz ama işini doğru yapmayan ülkelerde halkın çoğunluğu SÜRÜNÜR .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    ne bır kacı yarıdan fazlası emek lı buradan turkıye yı yonetıyorlar ah bırde basa gelseler gor ulkeyı
    Niza oldugunu sandığı her konumda müdahil olur bu zat...

Bellemiştir burayı bir tatsız yer diye...

Biz de belledik kendisini...

Uğradığında bir şeyler var mı diye bakarız bizde...

Ha bir de diyelim dolar 3,75 olunca gelecek tipler var.

VİOP ta şurada burada eğleşip, dolar kuru düşünce "bir uğrayıp küfürle cebi doldurayım" diyenler..

Onları da iyi tanıyoruz artık.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Boşuna parmaklarımız yorup klavye tüketmeyelim, dünyada benzer EM lerde enflasyon %2-4 arası gezinirken Türkiyede çift hanelere çıpa atması global ekonomide ters dönüşün Türkiyede nelere sebep olacağını görmemek için ya aptal ya aymaz yada goygoycu olmak lazım. Öte yandan ülkeler batmaz ama işini doğru yapmayan ülkelerde halkın çoğunluğu SÜRÜNÜR .
    EM'ler içinde negatif faiz sadece TR'de. Bunlar kendini gelişmiş ekonomi sanıp 2008 den beri negatif faiz veriyorlar. enflasyon %25 faiz net %12,5. -12,5 faiz dünya rekoru olmalı.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Niza oldugunu sandığı her konumda müdahil olur bu zat...

Bellemiştir burayı bir tatsız yer diye...

Biz de belledik kendisini...

Uğradığında bir şeyler var mı diye bakarız bizde...

Ha bir de diyelim dolar 3,75 olunca gelecek tipler var.

VİOP ta şurada burada eğleşip, dolar kuru düşünce "bir uğrayıp küfürle cebi doldurayım" diyenler..

Onları da iyi tanıyoruz artık.
    ben onu eski forumdan beri bellemişim
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ..........

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Devrik futbolcu eskisi gibi sizler de bir başlık açın (topik değil başlık) güzel, iyimser, pembe yazılar yazın.

Herkes okusun. Aydınlansın.

Şikayet ede ede bu başlıkta işiniz ne allasen?

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Devrik futbolcu eskisi gibi sizler de bir başlık açın (topik değil başlık) güzel, iyimser, pembe yazılar yazın.

Herkes okusun. Aydınlansın.

Şikayet ede ede bu başlıkta işiniz ne allasen?
    Bora abi , senin yazılarını beğenerek okurum ..lakin, onlarca kötümser yazının olduğu yerde Suriye petrolü gelecek dendi diye (gerçek yada değil ) ne hayalcilik kaldı ne başka bir şey ..geçenlerde yazdim benzin fiyatları 3 yılda yüzde 21 arttı .senelik yüzde 7 ..sadece bu bilgiyi yazdığım için ne proteinsizligimiz kaldı ne trollugumuz. Ben o bilgiyi yazarken aslında gariban bir mevduatciyim ,benzin yüzde 21 artarken ben yüzde 30 faiz almışim. 3 sene öncekine göre daha fazla benzin alabiliyorum kendi açımdan yaptığım mevduatin en azından biraz olsun koruduğunu belirttim .neyse dolarda duran arkadaşlar ortam sıkıntılı tabi 15 aydır 3
    .60... 3.80...lakin bu ortamda en azından gitmeyecek seviyelere opsiyon yazıp alacağınız dolar faizini yukseltebilirsiniz .misal ben bugün 100.000 dolarımi 32 gün 3.70 faiz oranı ile bağladım .üzerine de 3.95 satarım opsiyonu yaptım. 300 dolar artı prim aldım yaklaşık yüzde 7 ye geldi faiz. ..saygılar ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Sanayiye güçlü olarak teşvik vermeye ve yatırıma yeni başladılar, ancak geçiş dönemi sıkıntılı olacak. Geç kalındı. Belki tek bir durum bu sıkıntıyı hafif geçirmemizi sağlar yada çabuk olursa hissettirmez: Suriye petrolleri ve kurtarma sonucu alınacak pay.
    Bak lucas;

Hafızanı tazeleyelim...

Bahsettiğin zatın dediği bu.

Öyle petrol gelecek falan değil.

Suriye'yi kurtarma hizmetimiz (!) sonucunda alınacak payla ekonomik sıkıntının hafifleyeceği ya da ellerini çabuk tutarlarsa hissetirmeyeceği iddia olunmakta...

Bizlerde sorduk: Nasıl olacak bu iş, kaç ton petrol alacağız Suriye petrolünden diye...

Peki rasyonel ya da açıklayıcı bir yanıt var mı?

Nasreddin Hoca tiplemesi gibi sanal diye aklımıza geleni, kendi kafamızdaki modelleri güzellemek için böyle uluorta inciler gibi sıralama hakkına sahip miyiz sana göre?

Ben de diyorum ki tamam hakkımız var diyorsanız açın bir başlık "büyüklere masallar" olabilir adı, dilediğiniz gibi yazın çizin.

Ben karışmayacağıma söz veririm.

Haksız mıyız?
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 05-03-2018 saat: 22:08.

8. suriyeden petrolü gelmesi nedir ki venezuelladan petrol geliri elde edceğiz

kübaya cami yaparken elimiz oralara da ulaşmıştır nasıl olsa..?

Sayfa 932/1001 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •