Sayfa 145/748 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by supi Yazıyı Oku
    aşağı basıyorlar satış var da ondan sorduk

iyi günler
    klasik hareketleri zamanla alışırsınız ytd...ben alıştım artık...
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    klasik hareketleri zamanla alışırsınız ytd...ben alıştım artık...
    klasikse kötü bir şey yoksa amenna

3. Bu hareketler iyidir iyidir.işlem hacmi artıyor.aşağıda bekliyoruz.

NUHCM Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 149907991 Yıllık Değ%:-15

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

70 kuruşta temettü ver sonra uyuz hareketlere devam..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

7. NUH Çimento

Alıntı Originally Posted by gunslinger Yazıyı Oku

Bu şirkete kendini yatırımcı olarak tanımlıyan tüm arkadaşları Genelkurula katılmaya davet ediyorum Mağuriyetlerimizi ve şirketle ilgili görüşlerimizi orada yönetci ve yönetim kurulu üyelerine iletelim Ben 3 senedir genelkurulara katılıyorum izlenimim şirketin yönetici ve yönetim kurulu üyeleri genelkurulda söylenenlere son derece duyarlı yaklaşıyorlar Şirket gerçekten yatırımcıyı önemsiyen bir anlayış hakim örnek şirketi tanımayı taleb etiğimde şirketi limandan başlıyarak her birimi yanlız başıma gezdirip sunup yapmışlardı Gökhan beye atığım mail lere hep çevap almışımdır gerektiğinde şirketin ilgili birimi tarafından bilgilendirildim Mali işler CFO su Ayhan beyle herzaman görüşme ve gerekli bilgileri alma olanağım olmuştur Yeterki şirket yatırımcısı olduğunuzu doğru şekilde belirtin Bunun en iyi yöntemi de genelkurula katılmak olacaktır Genelkurulda görüşmek üzere

8. "şirket gerçekten yatırımcıyı önemsiyen bir anlayış hakim"!! onların anlayışını dkym!

Sayfa 145/748 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •