Bu hareketler iyidir iyidir.işlem hacmi artıyor.aşağıda bekliyoruz.
NUHCM Konsolide 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 149907991 Yıllık Değ%:-15
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
70 kuruşta temettü ver sonra uyuz hareketlere devam..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bu şirkete kendini yatırımcı olarak tanımlıyan tüm arkadaşları Genelkurula katılmaya davet ediyorum Mağuriyetlerimizi ve şirketle ilgili görüşlerimizi orada yönetci ve yönetim kurulu üyelerine iletelim Ben 3 senedir genelkurulara katılıyorum izlenimim şirketin yönetici ve yönetim kurulu üyeleri genelkurulda söylenenlere son derece duyarlı yaklaşıyorlar Şirket gerçekten yatırımcıyı önemsiyen bir anlayış hakim örnek şirketi tanımayı taleb etiğimde şirketi limandan başlıyarak her birimi yanlız başıma gezdirip sunup yapmışlardı Gökhan beye atığım mail lere hep çevap almışımdır gerektiğinde şirketin ilgili birimi tarafından bilgilendirildim Mali işler CFO su Ayhan beyle herzaman görüşme ve gerekli bilgileri alma olanağım olmuştur Yeterki şirket yatırımcısı olduğunuzu doğru şekilde belirtin Bunun en iyi yöntemi de genelkurula katılmak olacaktır Genelkurulda görüşmek üzere
"şirket gerçekten yatırımcıyı önemsiyen bir anlayış hakim"!! onların anlayışını dkym!
Yer İmleri