Bu hareketler iyidir iyidir.iþlem hacmi artýyor.aþaðýda bekliyoruz.
NUHCM Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 149907991 Yýllýk Deð%:-15
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
70 kuruþta temettü ver sonra uyuz hareketlere devam..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Bu þirkete kendini yatýrýmcý olarak tanýmlýyan tüm arkadaþlarý Genelkurula katýlmaya davet ediyorum Maðuriyetlerimizi ve þirketle ilgili görüþlerimizi orada yönetci ve yönetim kurulu üyelerine iletelim Ben 3 senedir genelkurulara katýlýyorum izlenimim þirketin yönetici ve yönetim kurulu üyeleri genelkurulda söylenenlere son derece duyarlý yaklaþýyorlar Þirket gerçekten yatýrýmcýyý önemsiyen bir anlayýþ hakim örnek þirketi tanýmayý taleb etiðimde þirketi limandan baþlýyarak her birimi yanlýz baþýma gezdirip sunup yapmýþlardý Gökhan beye atýðým mail lere hep çevap almýþýmdýr gerektiðinde þirketin ilgili birimi tarafýndan bilgilendirildim Mali iþler CFO su Ayhan beyle herzaman görüþme ve gerekli bilgileri alma olanaðým olmuþtur Yeterki þirket yatýrýmcýsý olduðunuzu doðru þekilde belirtin Bunun en iyi yöntemi de genelkurula katýlmak olacaktýr Genelkurulda görüþmek üzere
"þirket gerçekten yatýrýmcýyý önemsiyen bir anlayýþ hakim"!! onlarýn anlayýþýný dkym!
Yer Ýmleri