Artan

14,30 10 13:57
80,90 9.99 13:56
210,90 9.96 13:57
90,10 9.95 13:55
9,76 9.91 13:55
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 13:56
54,10 -9.98 13:55
95,60 -9.98 13:57
35,70 -8.79 13:55
13,39 -8.29 13:57
Azalan Hisseler

İşlem

6.523.860.862,00 13:57
4.563.867.738,34 13:57
3.606.601.756,50 13:57
3.372.686.141,28 13:57
3.210.599.560,80 13:56
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1538 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by taita Yazıyı Oku
    Sayin Yalin Hocam, ve legolas ve diger degerli ustalar,

Silverline icin ne dusunuyorsunuz? Benim 2017 Q3 bilancosuyla dikkatimi cekmisti, sadece orta vade degil, uzun vadede gelecegi parlak bir sirket olduguna inaniyorum. Esas Faliyet Karindaki artis cok iyi, ve piyasa degerinin cidden ucuz kaldigini dusunuyorum. Son 2 bilanco ozellikle fiyatina yansimadigi dusuncesindeyim.

Zahmet olmazsa, zamaniniz olursa bir yorum rica edebilir miyim
    Haklısınız hocam şirkette ciddi iyileşmeler yaşanıyor. Belirttiğiniz gibi esas faaliyet karlılığı da çok başarılı, döviz açık pozisyonunundan kaynaklı finansal gideri de olmasa çok daha iyi net karlar çıkartırdı ama bu hali ile bile gayet güzel bence. Ve yine belirttiğiniz gibi ilginç bir şekilde şirketin faaliyetlerinde yaşanan bu iyileşmeler yeteri kadar hisse fiyatına yansımamış ama bu durumu piyasa farketmemişmi yoksa görmezdenmi gelmiş bilemiyorum. Çok fazla detaylı olmasa da şirketin haberlerini okudum 2017 yılı ortalarında başka bir şirketle birleşme olmuş, belki bu durum şirketin faaliyetlerini daha başarılı hale getirmiştir.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Alıntı Originally Posted by taita Yazıyı Oku
    Sayin Yalin Hocam, ve legolas ve diger degerli ustalar,

Silverline icin ne dusunuyorsunuz? Benim 2017 Q3 bilancosuyla dikkatimi cekmisti, sadece orta vade degil, uzun vadede gelecegi parlak bir sirket olduguna inaniyorum. Esas Faliyet Karindaki artis cok iyi, ve piyasa degerinin cidden ucuz kaldigini dusunuyorum. Son 2 bilanco ozellikle fiyatina yansimadigi dusuncesindeyim.

Zahmet olmazsa, zamaniniz olursa bir yorum rica edebilir miyim
     Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam şirkette ciddi iyileşmeler yaşanıyor. Belirttiğiniz gibi esas faaliyet karlılığı da çok başarılı, döviz açık pozisyonunundan kaynaklı finansal gideri de olmasa çok daha iyi net karlar çıkartırdı ama bu hali ile bile gayet güzel bence. Ve yine belirttiğiniz gibi ilginç bir şekilde şirketin faaliyetlerinde yaşanan bu iyileşmeler yeteri kadar hisse fiyatına yansımamış ama bu durumu piyasa farketmemişmi yoksa görmezdenmi gelmiş bilemiyorum. Çok fazla detaylı olmasa da şirketin haberlerini okudum 2017 yılı ortalarında başka bir şirketle birleşme olmuş, belki bu durum şirketin faaliyetlerini daha başarılı hale getirmiştir.
    benimde birsuredir takip listemde olan ancak birturlu alim yapamadigim bir kagit

son 3 bilancosu cok iyi gelmis, prim potansiyeli bulunduruyor. sanki soyle bir 2 'lere gelse rahatlasa, cok iyi bir alim firsati olurdu sanirim orta vade icin.

3.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    benimde birsuredir takip listemde olan ancak birturlu alim yapamadigim bir kagit

son 3 bilancosu cok iyi gelmis, prim potansiyeli bulunduruyor. sanki soyle bir 2 'lere gelse rahatlasa, cok iyi bir alim firsati olurdu sanirim orta vade icin.

Sayin YALIN Hocam ve Sayin Legolas,

Tesekkurler yorumlar icin, normalde uzerinde %50 cok net prim potansiyeli goruyorum kagidin, ozellikle 2018.Q1 bilancosu ile sekillenecektir diye dusunuyorum.

Bir de Enerjisa icin goruslerinizi alabilir miyim? Su anki fiyatlar cok uygun duruyor, sirketin karliligina ve satislarindaki performansa gore, sizin kadar anlamadigim icin emin olamadim, ama 7'li fiyatlar cok uygun gorunuyor cidden.

Zamaniniz oldugunda bir de Enerjisa hakkinda yorum yaparsaniz cok sevirim

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku

soyle bir eklenti yapayim, Citi Subat basindan beri satici ve kagidi baskiliyor gibi. 1.5 milyon lot satmis, elinde sadece 170k gibi birsey kalmis, sanirim herseyi satip cikicak tahtadan. Citi'den sonra tahta rahatlayabilir.

Dose'de ki mallar ise sabit gibi, pek bir hareket goremedim, o cephede bir problem yok

IS yatirim mallarini artiriyor, sirketi detayli bilmiyorum, belkide patronun mallaridir, incelemek lazim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •