Sayfa 162/193 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

1. Aç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş....!
    Rüyamı görüyorsunuz arkadaşlar.?
    Suriye, Esed gitmeli, esed göçmeli politikası güden bir devletten domates bile almaz.
    Türkiye nin ortadoğu pazarı git gide daralmaya devam etmektedir.
    Hesaplar buna göre yapılmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    ytd --> kendiniz inceleyin, bakin, hesaplayın, degerlendirin.
    birde psdtc ' ye bakabilirmisiniz?yukarda baktığınız kriterler ışığında!!!!şimdiden teşekkürler...

3. Sayin Yalin Hocam, ve legolas ve diger degerli ustalar,

Silverline icin ne dusunuyorsunuz? Benim 2017 Q3 bilancosuyla dikkatimi cekmisti, sadece orta vade degil, uzun vadede gelecegi parlak bir sirket olduguna inaniyorum. Esas Faliyet Karindaki artis cok iyi, ve piyasa degerinin cidden ucuz kaldigini dusunuyorum. Son 2 bilanco ozellikle fiyatina yansimadigi dusuncesindeyim.

Zahmet olmazsa, zamaniniz olursa bir yorum rica edebilir miyim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    7 MART 2018 TARİHİNE DEK AÇIKLANAN BİLANÇOLARDAN ÖNE ÇIKAN ŞİRKETLER.

Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by taita Yazıyı Oku
    Sayin Yalin Hocam, ve legolas ve diger degerli ustalar,

Silverline icin ne dusunuyorsunuz? Benim 2017 Q3 bilancosuyla dikkatimi cekmisti, sadece orta vade degil, uzun vadede gelecegi parlak bir sirket olduguna inaniyorum. Esas Faliyet Karindaki artis cok iyi, ve piyasa degerinin cidden ucuz kaldigini dusunuyorum. Son 2 bilanco ozellikle fiyatina yansimadigi dusuncesindeyim.

Haklısınız hocam şirkette ciddi iyileşmeler yaşanıyor. Belirttiğiniz gibi esas faaliyet karlılığı da çok başarılı, döviz açık pozisyonunundan kaynaklı finansal gideri de olmasa çok daha iyi net karlar çıkartırdı ama bu hali ile bile gayet güzel bence. Ve yine belirttiğiniz gibi ilginç bir şekilde şirketin faaliyetlerinde yaşanan bu iyileşmeler yeteri kadar hisse fiyatına yansımamış ama bu durumu piyasa farketmemişmi yoksa görmezdenmi gelmiş bilemiyorum. Çok fazla detaylı olmasa da şirketin haberlerini okudum 2017 yılı ortalarında başka bir şirketle birleşme olmuş, belki bu durum şirketin faaliyetlerini daha başarılı hale getirmiştir.
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

Hektas 2018 de temettu dağitmama kararı almış.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Hektas 2018 de temettu dağitmama kararı almış.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hektaş'ın 2018 yılı ciro artış hedefi % 30 - % 35 arasında

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Geleceğe Yönelik Değerlendirmelerin Kamuya Açıklanması" başlıklı 10/a. maddesi uyarınca ve 7 Mart 2018 tarih ve 21 No'lu Yönetim Kurulu Kararımız gereği Şirketimizin 2018 yılına ilişkin beklentileri aşağıda sunulmaktadır:

Pazar Payı : Faaliyet alanında sektör liderliğini sürdürmek.

Ciro Artışı Beklentisi : 2018 yılı ciro artış hedefi % 30 - % 35 arasındadır.

FAVÖK Beklentisi : 2018 yılı FAVÖK (Faiz, amortisman ve vergi öncesi kar) artış hedefi % 35 - %40 arasındadır.

Yatırım Hedefleri : Akıllı Tarımın Öncüsü motto'sundan hareketle; Ar-Ge ve inovasyona dayalı, katma değerli ürünler ve hizmetler geliştirmeye yönelik ve büyüme odaklı yatırımlara 2018 yılında da devam edilecektir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/666759

Saniyorum bir satin alma olacak.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by taita Yazıyı Oku
    Sayin Yalin Hocam, ve legolas ve diger degerli ustalar,

Alıntı Originally Posted by YALIN Yazıyı Oku
    Haklısınız hocam şirkette ciddi iyileşmeler yaşanıyor. Belirttiğiniz gibi esas faaliyet karlılığı da çok başarılı, döviz açık pozisyonunundan kaynaklı finansal gideri de olmasa çok daha iyi net karlar çıkartırdı ama bu hali ile bile gayet güzel bence. Ve yine belirttiğiniz gibi ilginç bir şekilde şirketin faaliyetlerinde yaşanan bu iyileşmeler yeteri kadar hisse fiyatına yansımamış ama bu durumu piyasa farketmemişmi yoksa görmezdenmi gelmiş bilemiyorum. Çok fazla detaylı olmasa da şirketin haberlerini okudum 2017 yılı ortalarında başka bir şirketle birleşme olmuş, belki bu durum şirketin faaliyetlerini daha başarılı hale getirmiştir.
    benimde birsuredir takip listemde olan ancak birturlu alim yapamadigim bir kagit

son 3 bilancosu cok iyi gelmis, prim potansiyeli bulunduruyor. sanki soyle bir 2 'lere gelse rahatlasa, cok iyi bir alim firsati olurdu sanirim orta vade icin.

Sayfa 162/193 İlkİlk ... 62112152160161162163164172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •