Arama sonucu : 300 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SGK emekli maas vb sohbet....

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Su ibare de onemli - 2008 den once yurtdisi borclanma basvuru yapanlar icin nefis bir durumdur, bir arkadas anlatirdi da beni ilgilendirmedigi icin hic arastirma yapmamistim, simdi buldum bunu...

08/05/2008 tarihinden önce yurtdışı borçlanma başvurusunda bulunanlardan; borç tahakkuku ile ilgili işlemleri devam edenler, borç tahakkuku yapılmış olanlar ve tahakkuk ettirilen borçlarının tamamını ödemeyenler borçlarını günlüğü 3,5 Amerikan Doları üzerinden ödeyebilirler.

Bu borçlanmaların ödenmesinde süre şartı bulunmadığından 08/05/2008 tarihinden sonra yapılan ödemeler geçerli sayılır.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Su ibare de onemli - 2008 den once yurtdisi borclanma basvuru yapanlar icin nefis bir durumdur, bir arkadas anlatirdi da beni ilgilendirmedigi icin hic arastirma yapmamistim, simdi buldum bunu...

08/05/2008 tarihinden önce yurtdışı borçlanma başvurusunda bulunanlardan; borç tahakkuku ile ilgili işlemleri devam edenler, borç tahakkuku yapılmış olanlar ve tahakkuk ettirilen borçlarının tamamını ödemeyenler borçlarını günlüğü 3,5 Amerikan Doları üzerinden ödeyebilirler.

Bu borçlanmaların ödenmesinde süre şartı bulunmadığından 08/05/2008 tarihinden sonra yapılan ödemeler geçerli sayılır.
    evet ogunu cok iyi hatirliyorum

bir gun konsolosluga gittigimde bir kalabalik gordum ve sordum ne oluyor diye ve bana anlatmislardi

ama 2008 yilinda benim emeklilik hakim daha gelmemisti o yuzden bir sey yapamazdim

zaten 3,5 dolar dusuk degilki simdinin 12 lirasi falan yani cok cok ucuz degil

Bizler icin su anda 18.96 tl/gun
    ama

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

zaten 3,5 dolar dusuk degilki simdinin 12 lirasi falan yani cok cok ucuz degil
    Son düzenleme : servetbey; 28-03-2017 saat: 09:32.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •