Sayfa 485/690 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 5517 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

675 bin alışın hemen hemen 350 bini fake, son anda silindi.. bekleyen 330 bin..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

arkadaş öğlen ,seansından beri alımda bekleyen hissem var nasıl,gerçekleşmez anlamadım.emri verdiğimde önümde bekleyen 20 bin anca vardı,üstüne 100 bin adet işlem oldu,hala gerçekleşmedi.fiyatı da serbesst değil..55 idi...aynı durumda olan başka iemirlerim gerçekleşti...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Buradan sonraki hareketin sebebi şirketin temel sorunlara yönelik yapacağı çalışmaların netleşmesi ile direk ilintili. Bu işi düzeltme yönünde yapacakları her doğru çalışma hisseye olumlu yansıyacaktır.. Fakat bunun tam tersi sadece patinaj hareketleri yapacaklarsa bu durum millete fena halde çakma operasyonuna dönüşür. Hisse de pozisyon almayı düşünen yeni yatırımcıların çok dikkatli olmasında fayda var. Her şey çok güzel dedikleri anda şapkadan tavşan çıkabilir. CENGO'nun en büyük özelliği bu..ytd

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    arkadaş öğlen ,seansından beri alımda bekleyen hissem var nasıl,gerçekleşmez anlamadım.emri verdiğimde önümde bekleyen 20 bin anca vardı,üstüne 100 bin adet işlem oldu,hala gerçekleşmedi.fiyatı da serbesst değil..55 idi...aynı durumda olan başka iemirlerim gerçekleşti...
    Hocam serbestten yazınca gelirdi.. 1 tane aldım o kadar hengamede, eve gelirken serviste girdim..17:15 gibi

Bu arada tavanda bekleyen 335 bin.. serbestten girilenler KİE olduğu için silindi.. 450 bin civarıydı..

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Hocam serbestten yazınca gelirdi.. 1 tane aldım o kadar hengamede, eve gelirken serviste girdim..17:15 gibi
    Allah Allah,ben yıllardır serbestten girdiğim de pek gelmezdi,o yüzden hep tavan fiyat yazardım gelirdi...ilginç yani..o emrimden saniyeler önce aynı şekilde yazdığım 2 emrim ise gerçekleşti...ilginçççç... bu arada ben öğlen yazdım alamadım sen 5 den sonra yazmışsın almışsın..helal olsun...afiyet olsun...

Ooop

Şekerlerimi kimse görmüyor değil mi SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 485/690 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •