Sayfa 971/997 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aktif gerçekten sağlam yapı kurmuş,günlük %16,04. tebrik ediyorum.buna bankacılık başarısı denir,diğerleri yapamıyor.kısa vade nerede tutacam derdi bitti. dolar kademesimi yapacan bekle aktifte win win. elden dolar çekmek hiç sorun değil,şubelerden veriyorlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    200 bin tl ye vakıfbank internetten 4 tl falan eft masrafı çıkıyor diye biliyorum..yanılıyor muyum?
    internet bankacılığı kullanmıyorum bir banka dışında
    valla hisse.net e girerken bile kendimi daha çok güvende hissediyorum

vakıfta 2milyon 400 tl istedi nişantaşındaki derya hanım
    bende getirin sayın alır gideriz dedim ve öyle yaptık.

girerken iyide çıkarken dert bunlar.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku

Kiloyla tabirin yanlış sayılmaz yani 😂

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku

Sn.Kentuf az önce Vakıfbank'ı aradım. Eft ve Havale limitimi yükselttim.. Vade bitimi bana atılan "Köy Kurnazlığı" nın acısı çıkaracağım... Bazı arkadaşlar ne olur 50 TL den 100 TL den diyorlar... Bende, Vakıfbank'mı benden zengin, ben mi Vakıfbank dan ? diye soruyorum...

Elbette VB benden zengin. Benden daha zengin olan bir kurum benim 150 TL paramın peşine düşmüşse ben neden düşmeyeyim ki? Nisan başı YKB, Akbank ya da Garanti'den birisi ile anlaşıp paramı eft yapacağım....

Gideceğim şube ile de şöyle anlaşacağım....

Gideceğim şubede internet bankacılığı açtırıp havale limitimi mevduatım kadar tanımlatacağım.... Birkaç ay sonra VB, YKB, Akbank, Garanti den oturduğum yerden ay sonu Havale yapıp MT ile muhattap olmadan para tranferimi gerçekleştireceğim...

İnanın bana başka türlü aklıma çözüm gelmiyor. Başka bir yolda nakit elden almak. Ama elden yüklü miktarda para almak

1-Güvenlik 2- Sahte Para 3-Valör Kaybı 4-MT ile gereksiz muhattap gibi sonuçlar çıkabiliyor.

O sebeple siz belki İnternet Bankacılığına güvenli demeyebilirsiniz ama çok rahat....

VB muhtemelen beni aracaktır... Bende onlar "Valörsüz yüksek faiz veriyorlar" diyeceğim....

Sonuçta;

"İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir..."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku

dostum internet ten kendi hesabına eft yapmanda bir sakınca yok..diyelimki başına bir iş geldi...sana hiçbirşey olmaz..yeterki ismini,hesabını doğru yaz...rahat ol..taşaımak daha zor..ve tehlikeli.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Kentuf az önce Vakıfbank'ı aradım. Eft ve Havale limitimi yükselttim.. Vade bitimi bana atılan "Köy Kurnazlığı" nın acısı çıkaracağım... Bazı arkadaşlar ne olur 50 TL den 100 TL den diyorlar... Bende, Vakıfbank'mı benden zengin, ben mi Vakıfbank dan ? diye soruyorum...

Elbette VB benden zengin. Benden daha zengin olan bir kurum benim 150 TL paramın peşine düşmüşse ben neden düşmeyeyim ki? Nisan başı YKB, Akbank ya da Garanti'den birisi ile anlaşıp paramı eft yapacağım....

Gideceğim şube ile de şöyle anlaşacağım....

Gideceğim şubede internet bankacılığı açtırıp havale limitimi mevduatım kadar tanımlatacağım.... Birkaç ay sonra VB, YKB, Akbank, Garanti den oturduğum yerden ay sonu Havale yapıp MT ile muhattap olmadan para tranferimi gerçekleştireceğim...

İnanın bana başka türlü aklıma çözüm gelmiyor. Başka bir yolda nakit elden almak. Ama elden yüklü miktarda para almak

1-Güvenlik 2- Sahte Para 3-Valör Kaybı 4-MT ile gereksiz muhattap gibi sonuçlar çıkabiliyor.

O sebeple siz belki İnternet Bankacılığına güvenli demeyebilirsiniz ama çok rahat....

VB muhtemelen beni aracaktır... Bende onlar "Valörsüz yüksek faiz veriyorlar" diyeceğim....

Sonuçta;

"İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir..."
    sn.selka akbankın oranları düşük ..ben akbanktan vakıfa geçtim...bence siz bir daha düşünün....yada gideceğiniz banka ile iyibir pazarlık yapın öncesinde...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sonuçta borç veren olarak bizleri ilgilendiren bir durum olmasa gerek. Müşterisi yoksa bizi ilgilendirmez. Bence bankaya borç verecek olanların aşağıdaki soruları standart sorması gerek. Sadece faiz oranlarına bakarak gitmek doğru olmayabilir. 32 günlük mevduatta 2 günlük valör oldukça önemlidir.

İnternet eft limiti
    İnternet eft masrafı
    Valör
    Kesinlikle çok doğru... 1 gün valör kaybı 25 baz puan faize denk geliyor... Aradaki makas en az 30 baz olmalıdır.. Aksi halde bankalar 5 baz puanı valörden kazanıyorlar...

Bu hesaplamayı yapabilen arkadaşlar var... Ama sonuçta dediğim yanlış değil...

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    sn.selka akbankın oranları düşük ..ben akbanktan vakıfa geçtim...bence siz bir daha düşünün....yada gideceğiniz banka ile iyibir pazarlık yapın öncesinde...
    Sn.Human bu işlerde dostluklar olmadığı gibi kızmakta olmamalıdır.. İşimize hangisi gelirse... O gün o hesabı sen mi yaptın bilemiyorum ama teşekkür ederim.. Sonuçta bir tür savaş bu... Kızıp, agresif davranmak zarar yazdırır..

Ama dediğim gibi eft limitini artırıp en fazla eft ücreti ile mevduatı oturduğun yerden taşıyabilirsin...

Sayfa 971/997 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •