Sanırım bu hisse 2023 e kadar böyle duracak o zaman yerli araba çıkarsa şirket kar etmeye başlarsa belki o zaman %20-30 bı prim yapar ne menem kagitmis arkadaş endeks iniyor çıkıyor banamisin demiyor tık yok
Sanırım bu hisse 2023 e kadar böyle duracak o zaman yerli araba çıkarsa şirket kar etmeye başlarsa belki o zaman %20-30 bı prim yapar ne menem kagitmis arkadaş endeks iniyor çıkıyor banamisin demiyor tık yok
Paso kademelere veriyorlar, bundan cacık olmaz
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulen kardemirin onda biri kadar ol
Seans kapansa iyi olacak niyeti bozuk bu cenupun
Bugün güzel şeyler olacak gibi bir hava var![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Maşallahı var
Üstadlar 2.054 ortalama ile bekliyorum ve 27 marta kadar da beklemeyi düşünüyordum lakin 4 lere kadar gidebileceğini düşündüğüm bir kardemir d var onu da kaçırmak istemiyorum...Ne dersiniz kafa kafaya çıkıp kardemire atlamalı mıyım yoksa güzel günler için çekilen çile kutsaldır diyerek beklemeli miyim? hayır lanet kağıt olduğu yere çakıldı geri gitse onu da anlayacağim...Fikirlerinize ihtiyacım var
Yer İmleri