Sayfa 977/997 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    tmsf ye tabi değil ve kredilerini genelde kendi holdingi kullanıyor.yatırım bankası olduğu için yasal olmayan bir şey yok.ama normal bankalara göre risk var evet bunu kabul ediyorum, zaten uzun süre kalmam,dolar için fırsat kolluyorum.bu faizler sinirlerimi bozduğu için dolarcı oldum,gecelik %25'ten azı külliyen zarar. bu rakamlar bir gün görülecek ama o zaman dolar kaç olur bence epey yüksek olur.yoksa bunlar faiz arttırmaz. 10 senedir faizi yapay olarak düşük tutuyorlar.14-15 bunlar çocuk avutma faizi. TİKSİNİYORUM
    %14-15 yerine %16.25 alsanız değişen ne olur allasen ! Değer mi bu yandaşlara para yatırmaya. Unutmayın keser döner sap dönerse ilk gidecekler bu yandaş takımı olacaktır olmasına ama onlar yine şeylerinin üstünde fındık kırmaya devam ederken küçüklerin paralar badem olacaktır. Örnek UZANLAR , Hakan Uzana yada diğerleri sürünüyor mu ? Hayır, peki İMAR da hazine bonosuna para yatıranlara ne oldu ?

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    %14-15 yerine %16.25 alsanız değişen ne olur allasen ! Değer mi bu yandaşlara para yatırmaya. Unutmayın keser döner sap dönerse ilk gidecekler bu yandaş takımı olacaktır olmasına ama onlar yine şeylerinin üstünde fındık kırmaya devam ederken küçüklerin paralar badem olacaktır. Örnek UZANLAR , Hakan Uzana yada diğerleri sürünüyor mu ? Hayır, peki İMAR da hazine bonosuna para yatıranlara ne oldu ?
    umutabi yapacak birşey yok ya tl yi eve koyacam o da olmaz. yada en yüksek faizden bağlayacaktım. ama bu 14-15 ölücülerine tek krş işlemez benden.aslında olması gereken bu 14 15 ci uyanıklara TL yatırmayıp dövize geçmek. herkes bunu yapsa bak o faizler nasıl %30'u aşıyor. KY korkak bir kere organize olamıyorlar ve yem oluyorlar. Aktifteki TL yi ilk alım fırsatında dolara çevirip elden çekeceğim.

3. İran'da düşen özel iş jeti Anadolubank ve Habaş firmalarını bünyesinde bulunduran Mehmet Rüştü Başaran'ın sahibi olduğu Başaran Holding'e ait.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İran'da düşen özel iş jeti Anadolubank ve Habaş firmalarını bünyesinde bulunduran Mehmet Rüştü Başaran'ın sahibi olduğu Başaran Holding'e ait.
    Yazik olmuş.. üzüldüm..Allah rahmet eylesin.ailelerine sabır versin yaradan.zor..ates düştüğü yeri yakar.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Başaran Holding değil de, Başaran Yatırım Holding olmalı. Sahibi Hüseyin Başaran ve uçak kazasında ölen Mina Başaran'ın babası..

http://www.posta.com.tr/basaran-hold...haberi-1391471

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İran'da düşen özel iş jeti Anadolubank ve Habaş firmalarını bünyesinde bulunduran Mehmet Rüştü Başaran'ın sahibi olduğu Başaran Holding'e ait.
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    https://www.dunya.com/finans/haberle...ten-12-03-2018

Reis yine kizacak.
    Danismani Cemil ERTEM sabrimiz tasmaya basladi diye bir demec vermisti gecen hafta.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. bugün 500k tl için bankalardan oran alan var mı? özellikşe ufaklardan anadolu, burger, odeo, fiba gibi ?

Sayfa 977/997 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •