Sayfa 74/213 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 585 - 592 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Çok teşekkürler.

2. Vertu ve kartona da bakarmısınız ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sayın Jamiryo, Tüpraş için de bir çalışma yapar mısınız? Teşekkür ederim..

4.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    SASA, KUTPO, GOODY bu üçü hepsi A grubu kağıt ve gerçekten güçlü sermaye yapısına sahip şirketler.
    Sıralamak gerekirse SASA, GOODY, KUTPO doğru bir sıralama olur diye düşünüyorum. öz sermaye, ödenmiş sermaye ve karlılıkları açısından güzel firmalar. hepsi temettü vermiş bedelsiz bölünen olmuş.

Bence bunları arasında SAYAS ın pek bir şansı yok diyebilirim. B grubu ve zarar da olan bir şirket. diğer şirketlerin hemen hemen 10 da biri değerinde bir firma. bana göre diğer üçü varken buna bakmak gereksiz olur diye düşünüyorum. bu kadar uzun vade için ben grafikten se bilanço incelemenizi öneririm. çok daha doğru karar verirsiniz diye düşünüyorum.

geçmişten bugüne baktığınızda da şirket hareketleri üç aşağı beş yukarı size fikir verir. ben şahsen yukarıda saydığım üç firma dışında bakmazdım. kendi görüşümdür. ytd.
    Hocam cok tesekkur ederim.. Son ricam BAGFAS hakkinda bilgi alabilir miyim..

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Zahmet olmazsa vangd görüşünüzü rica ederim.

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by captein Yazıyı Oku
    Vertu ve kartona da bakarmısınız ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    VERTU,

Orta vade de bir yükseliş trendinde gibiydi fakat 3,07 bandını kırdıktan sonra kısa vade de sert bir düşüş trendine girmiş. 2,85 önemli bir destek gibi bunun altı pek hoş gözükmüyor bence. ciddi bir yükselişe devam edebilmesi için 3,07 bandını tekrar yukarı yönlü kırması gerektiğini düşünüyorum. öz sermaye ve karı fena değil gibi ama daha iyi incelemek gerekir bilançoyu. ytd.

KARTN,

Kartn beğendiğim kağıtlardan biri diyebilirim. son zamanlarda 10 marttan bu yana kısa vadede sert bir düşüş trendine girmiş.
    bana göre bir iki kritik noktalar var burada. birinci nokta (mavi ile işaretli) bu düşüş trendini bitirip yükselişe geçirebilecek 294,73 bandı. ikinci bir nokta ise bu trendi devam ettirecek belki de hızlandıracak 288,31 bandı. buraları yukarı veya aşağı kırması durumunda muhtemel hareket noktalarını işaretledim. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

7. Sn jamiryo tat gıda hakkinda genel bir degerlendirme yapabilirmisiniz Hisse hakkında düşünceleriniz nelerdir

Saygılarımla
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

8.  Alıntı Originally Posted by buhar124 Yazıyı Oku
    Sayın Jamiryo, Tüpraş için de bir çalışma yapar mısınız? Teşekkür ederim..
    merhaba,

TUPRS,

Kısa vade veya orta vadeden ziyade uzun vade de değerlendirilebilecek bir kağıt diye düşünüyorum. o yüzden bende uzun vade olarak baktım. her zaman yatırım yapılacak bir kağıt olarak görmüşümdür Tüpraşı. ekim 2014 ten bu yana çok güzel bir yükseliş trendinde ve düzeltmelerle iniş çıkışlarla bu trend hep desteklenmiş gibi. bu trendin ucu 92,20 li fiyatlar. burayı kırar ise muhtemel gidebileceği noktaları işaretledim. aşağıda destek olarak çalışabilecek noktaları da işaretledim.92,20 kırılırsa yükselişi hızlanabilir. bilançosunu da incelemenizde fayda var. Türkiye'mizin en büyük sanayi kuruluşu çok diyebileceğim bir şey yok ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

Sayfa 74/213 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •