Sayfa 955/1001 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    23 Mart vadem doluyor. Bana eywallah. Benim için artık ne TL ne $ faizi bir anlam ifade etmeyecektir. Kimseye tavsiye değildir.
    Herkese bol şans.
    Radikal bir karar daha, hayırlı olsun; umarım mutlu olursun. Mandra Filozofu aklıma gelmedi de değil...

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    beton mu alıyorsun yoksa?

Yok canım ne betonu kiralık kasaya geçiyorum. Oraya gömeceğim. Aylık 174 dolardan feragat ediyorum.

Şunu da ekleyeyim : Yeni yapılmış binadaki bir şubeyi seçtim + karakol da çok yakınında

3.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Yok canım ne betonu kiralık kasaya geçiyorum. Oraya gömeceğim. Aylık 174 dolardan feragat ediyorum.

Şunu da ekleyeyim : Yeni yapılmış binadaki bir şubeyi seçtim + karakol da çok yakınında
    hayrola bir haber mi aldın? kasayada çok güvenme vadesiz hesaptan farkı yok bazıları için. 27 mayıs 1960 sonrası kasa boşaltmasını örnek alıyorlar.

4. "Dolar piyasalarında finansman/likidite" ile alakalı aşağıdaki grafik dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşayım dedim. 3 aylık dolar Libor oranı ile Overnight Index Swap (OIS) oranı arasındaki fark (Libor-OIS Spread) alttaki grafikte görüldüğü üzere son 6 yılın zirvesine çıkıp 44 baz puanını aşmış. 3 aylık dolar Libor oranı (bankalar arası borçlanmada esas alınan ve Londra'daki bankalar tarafından her işgünü belirlenen yıllık faiz) şu anda %2.03'e çıkmış durumda. Bu oran 2008'den bu yana yani son küresel ekonomik krizden bu yana en yüksek orandır yani 3 aylık dolar Libor 10 yıllık tavan yapmış durumda. Bilenler bilir, OIS oranı bir bankanın yapacağı borçlanmanın (temin edeceği kredinin) pahalı mı yoksa ucuz mu olduğunun göstergesidir. Libor-OIS sprad'inin artıyor olması piyasada dolar kıtlığının baş göstermesi (veya dolara talebin artması) olarak tercüme edilebilir yani "piyasadaki likidite koşulları kötüleşiyor" mesajı veriliyor olabilir. Ancak bu hükme hemen ulaşmamakta fayda var zira ABD Hükümetinin yeni yürürlüğe soktuğu vergi reformlarının etkileri de söz konusu olabilir. Öte yandan, şu gerçeği de unutmayalım: 3 aylık dolar Libor %2.03'e çıkmış durumdadır ve bu oran 2008'den bu yana (son 10 yılda) görülen en yüksek seviyedir.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

eyvah trend gray ve halkb den sonra dolara mı geldi yoksa
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    "Dolar piyasalarında finansman/likidite" ile alakalı aşağıdaki grafik dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşayım dedim. 3 aylık dolar Libor oranı ile Overnight Index Swap (OIS) oranı arasındaki fark (Libor-OIS Spread) alttaki grafikte görüldüğü üzere son 6 yılın zirvesine çıkıp 44 baz puanını aşmış. 3 aylık dolar Libor oranı (bankalar arası borçlanmada esas alınan ve Londra'daki bankalar tarafından her işgünü belirlenen yıllık faiz) şu anda %2.03'e çıkmış durumda. Bu oran 2008'den bu yana yani son küresel ekonomik krizden bu yana en yüksek orandır yani 3 aylık dolar Libor 10 yıllık tavan yapmış durumda. Bilenler bilir, OIS oranı bir bankanın yapacağı borçlanmanın (temin edeceği kredinin) pahalı mı yoksa ucuz mu olduğunun göstergesidir. Libor-OIS sprad'inin artıyor olması piyasada dolar kıtlığının baş göstermesi (veya dolara talebin artması) olarak tercüme edilebilir yani "piyasadaki likidite koşulları kötüleşiyor" mesajı veriliyor olabilir. Ancak bu hükme hemen ulaşmamakta fayda var zira ABD Hükümetinin yeni yürürlüğe soktuğu vergi reformlarının etkileri de söz konusu olabilir. Öte yandan, şu gerçeği de unutmayalım: 3 aylık dolar Libor %2.03'e çıkmış durumdadır ve bu oran 2008'den bu yana (son 10 yılda) görülen en yüksek seviyedir.
    Eline sağlık

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    eline sağlık

mı max cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    eğer doalra girdiyse pişman olacaksın
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    eğer doalra girdiyse pişman olacaksın
    Aynen bu trend girdiyse ohh ki ne ohh

Sayfa 955/1001 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları