Sayfa 206/958 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by toprak71 Yazıyı Oku
    Saçmalamayın o kadar borç var ne bedelsizi tamamen hayal ürünü
    ne kadar borç var kasada ne kadar var satılacak arsa alacak verecek teknik olarak yazın bilelim, yok o kadar borç var başka laf yok fabrikanın ederi ne kadar borç kapatıldıktan sonra hisse başına düşen miktar ne kadar bilen varmı yok

2.  Alıntı Originally Posted by hakasli Yazıyı Oku
    ne kadar borç var kasada ne kadar var satılacak arsa alacak verecek teknik olarak yazın bilelim, yok o kadar borç var başka laf yok fabrikanın ederi ne kadar borç kapatıldıktan sonra hisse başına düşen miktar ne kadar bilen varmı yok
    Şirketin değeri 1,2 Milyar TL. (Türkiye'de 1,5 Milyon tonluk bir fabrikanın ederi). Şirketin borcu 450 Milyon TL(Kasadaki para çıkınca). Borçlar çıkınca fabrikanın değeri 750 Milyon TL. 100 miyon adet hisse var. Hisse başı değer 7,5 TL. Afyon'a ucuz diyen yalan söyler.

3. arkadaşlar harekete çok az kaldı grafiklere göre şuan başka hissedeyim bu hafta içinde hareketlenecek görünüyor inşallah yetişirim buraları okudum umutsuzluk var baya burdan yüzde 15-20 artış bekliyorum yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle sadece grafikler öyle diyo sakın söylediklerime göre yatırım yapmayın

4.  Alıntı Originally Posted by hakasli Yazıyı Oku
    Neye para yatırdıgınızı keşke bi araştırıp ögrenseydiniz biraz araştırsanız ögrenirsiniz ama diyosanız ki YÖK kardeşim ben araştıramam ben söyleyim size fabrikanın borcu 430 milyon lira bu borç 100+200 milyon iki bankadan çekilen kredi miktarı ve bunların faizi zaten fabrikayı zorlayan faiz giderleri bilançoya bakarsanız görürsünüz arsaya gelince hepsi komple satılsa borcu yine karsılamıyor satılan kısım 60 milyon şu anda satılacak kısım tahmini 18 19 milyon yine bilançoda görebilirsiniz şirketin karı arttımı evet üretimden elde ettigi kar arttı fakat bu karın hepsi üretim degil arsa dahil buna gelelim bedelsiz sermaye arttırımına sermayeyi 225 milyona çıkaracaklar bu sene içinde kalıbımı basarım hemde ama bu bedelsiz olamaz çünkü kasada para var olanı bedelsize eklerse faizleri ödeyemiyor ama bizlerden hisse başına 1.25 toplarsa kasadaki para 200 milyon civarı olur ve krediyi kapatmaya yeter işin özü bu sanırım anlatabilmişimdir ytd

5. Ha bide ikinci seçenek fabrikayı satmak şu anda türkiyenin en donanımlı fabrikası verilere göre güzel paraya satılabilir ytd

6. Beni sinir hastası etti bu nalet kağıt

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by babazula Yazıyı Oku
    arkadaşlar harekete çok az kaldı grafiklere göre şuan başka hissedeyim bu hafta içinde hareketlenecek görünüyor inşallah yetişirim buraları okudum umutsuzluk var baya burdan yüzde 15-20 artış bekliyorum yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle sadece grafikler öyle diyo sakın söylediklerime göre yatırım yapmayın
    bi cacık olmaz

8. Hisseye ortak olanlara sözüm maduriyetler madem gırtlakta organize olup genel kurula 27 martta kısmetse katılın anlatın buradaki sözler afaki ytd

Sayfa 206/958 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •