arkadaþlar harekete çok az kaldý grafiklere göre þuan baþka hissedeyim bu hafta içinde hareketlenecek görünüyor inþallah yetiþirim buralarý okudum umutsuzluk var baya burdan yüzde 15-20 artýþ bekliyorum yatýrým tavsiyesi deðildir kesinlikle sadece grafikler öyle diyo sakýn söylediklerime göre yatýrým yapmayýn
Neye para yatýrdýgýnýzý keþke bi araþtýrýp ögrenseydiniz biraz araþtýrsanýz ögrenirsiniz ama diyosanýz ki YÖK kardeþim ben araþtýramam ben söyleyim size fabrikanýn borcu 430 milyon lira bu borç 100+200 milyon iki bankadan çekilen kredi miktarý ve bunlarýn faizi zaten fabrikayý zorlayan faiz giderleri bilançoya bakarsanýz görürsünüz arsaya gelince hepsi komple satýlsa borcu yine karsýlamýyor satýlan kýsým 60 milyon þu anda satýlacak kýsým tahmini 18 19 milyon yine bilançoda görebilirsiniz þirketin karý arttýmý evet üretimden elde ettigi kar arttý fakat bu karýn hepsi üretim degil arsa dahil buna gelelim bedelsiz sermaye arttýrýmýna sermayeyi 225 milyona çýkaracaklar bu sene içinde kalýbýmý basarým hemde ama bu bedelsiz olamaz çünkü kasada para var olaný bedelsize eklerse faizleri ödeyemiyor ama bizlerden hisse baþýna 1.25 toplarsa kasadaki para 200 milyon civarý olur ve krediyi kapatmaya yeter iþin özü bu sanýrým anlatabilmiþimdir ytd
Ha bide ikinci seçenek fabrikayý satmak þu anda türkiyenin en donanýmlý fabrikasý verilere göre güzel paraya satýlabilir ytd
Beni sinir hastasý etti bu nalet kaðýt
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisseye ortak olanlara sözüm maduriyetler madem gýrtlakta organize olup genel kurula 27 martta kýsmetse katýlýn anlatýn buradaki sözler afaki ytd
Yer Ýmleri