Sayfa 165/777 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

ABD 10 yıllıklarının ortalama talebi 2009'dan bu yana en düşüğünde

ABD'de düzenlenen tahvil ihalelerinde talep zayıflıyor.

Yatırımcıların sunduğu teklifler ile satılan tahvil miktarı dikkate alındığında, 10 yıllık kağıtlara olan ortalama talep 2009 yılının Ekim ayından bu yana en düşük seviyeye inmiş durumda.

Tahvil yatırımcıları için ise zayıf geçen ihalelerin Hazine tahvillerinde kayıplara sebep olduğuna ilişkin kanıt oldukça az. Ancak talepteki bu düşüş, bazı yatırımcıların, ABD'deki bütçe açıkları genişlerken ve Fed faiz artırırken ülke borçlarını fonlamaktan geri çekildiğinin erken bir işareti.

ABD hükümetinin finansman ihtiyaçları, artmaya çoktan başlamış durumda. Trump yönetiminin uygulamaya koyduğu vergi indirimlerinin sonucu olarak, bütçe açığı genişleyecek ve bir sonraki mali yılda yaklaşık 1 trilyon dolara ulaşacak.
    Yatırımcılar US bonolarını almakta zorlanıyorlarsa, o zaman bonoların faizleri daha cazip hale gelmeli..yani yükselmeli değil mi?

Eeeee birde FED bilonço küçültüyor, kağıt satıyor..oradan bir etki daha..

Ancak işin aşağıdaki kısmı ne olacak..

Birde bu var;

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Financial Times'a yaptığı değerlendirmede, faiz artırımlarının büyümeyi aşağı çekme riski taşıdığını söyledi.

Bullard, Fed'in faizleri artırırken ve birkaç trilyon dolar büyüklüğe ulaşmış bilançosunu küçültürken ABD'de toparlanmayı aşağı çekme riski ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

2. 3,83 geçti ama yükselişi onaylaması için 3,87 bulması gerekiyor. 3,87 sonrası 4,20 ye kolay bir çıkış olacaktır.

3. 3.8250 yi geçti

3.85 de zayıf bir direnci var..

Sonrası 3.88 3.90 ...

3.98 zirve

sonrası ucu açık

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    3.8250 yi geçti

3.85 de zayıf bir direnci var..

Sonrası 3.88 3.90 ...

3.98 zirve

sonrası ucu açık
    3,87 gund,benim modele göre orayı geçmesi gerekiyor. benim kademelerde yalan oldu gibi,kalan TL yi en yüksek faizden(aktif) değerlendiriyorum.

5. Bende mazara böyle..

Kaba oldu biraz..

3.85

3.88 3.90

3.95 3.98 zirve

sonrası 5 er kuruş 5 er kuruş...

6. Ayın 23 üne kadar gelmese bari 4,20 lere

Bir de dikkatimi çekiyor düşüşlerde gün oluyor 6-7 kuruş aşağı sarkıyordu. Şimdi çıkışlarda 3 kuruşu zar zor çıkıyor ve orada kalmaya çalışıyor ?

7. http://www.bloomberght.com/haberler/...ma-su-anda-yok

Adım adım kambiyo rejimini değiştiriyorlar..
    değiştirecekler..

ama löp diye değil..
    çaktırmadan
    parça parça..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    http://www.bloomberght.com/haberler/...ma-su-anda-yok

Adım adım kambiyo rejimini değiştiriyorlar..
    değiştirecekler..

ama löp diye değil..
    çaktırmadan
    parça parça..
    dolar karaborsa harici normal vatandaşa satılmayacak. GÖRECEKSİNİZ. karaborsa tabiki her zaman olacak. bu durumda demir sistemden çıkarak doğru bir iş yapmış oluyor,yannız banka kasasıda sistem içinde.

Sayfa 165/777 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •