Yine kendini belli etti. bist yukarı bu ******** 2,20 nin altına
Yine kendini belli etti. bist yukarı bu ******** 2,20 nin altına
Safkarın haysiyetli patronları 18 ocakta 2,250.000 lot hisseyi 3,28 tl fiyattan ilave satış yapıp küçük yatırımcıya verdin. Halka arzdan 3 gün sonra hemde Şimdi niye hissene sahip çıkıp 2,20 den geri almıyorsun.Hisseni diğer yatırımcı rolü üstlenmiş hırsızlarla öldürdün.Tabii yakında hisseni 1,98 tl ye gelir.3.halka arzı yaparsınız.Kendinle gurur duyabilirsin
Insanlarla dalga geçen böyle oooccc hisse görmedim yedi sulalenizi seveym seref yoksunlari
Resmen s... mis sipaya donduk bu nedir way karakter yoksunu patron sirketine sahip cik bizle isi bitti sira sende
YTD...
Yukarıda yazdığım yazıyı info@safkar.com adresinede yolladım. Sizde yollayın içinizden gelenleri.. Ayrıca dolaşımda 11 milyon lot var sadece 3 kişimi bu hissede yokmu başka kimse .Bir pasta alacak
Persembe gunu izmire genel kurula gidip hesap sormak lazım arkadaslar,Ben Istanbuldayım...kimler gidebilir....Saat 11 de....yonetime baskı yapmak lazım,adamlar 3 tl ortalamadan sattılar baktıkları yok....
Bunun piyasa yapıcısını merak edip incelediniz mi???
Emsali 7 tl kendisi B gurubu ve sürünüyor
Ama spek bunu unutmasın paranın bir maliyeti var
Büyük yatırımcılar ne der ?
Ucuz bulduğunuz ve işinize yarıyacak ne bulursanız satın alın elbette değerini bulur
Düştükçe ben alırım kardeş manipülatör ağa bak kimsen iyi düşürse sağlam atlıyalım
A.q hissesi daha gidecek yerin kaldimi asagi... sen kactan aldinda 2.14 e mal veriyon senden kar etmeden cikarsam borsayi birakirim inada bindirdin artik isi
YTD...
Yer İmleri