Yine kendini belli etti. bist yukarý bu ******** 2,20 nin altýna
Yine kendini belli etti. bist yukarý bu ******** 2,20 nin altýna
Safkarýn haysiyetli patronlarý 18 ocakta 2,250.000 lot hisseyi 3,28 tl fiyattan ilave satýþ yapýp küçük yatýrýmcýya verdin. Halka arzdan 3 gün sonra hemde Þimdi niye hissene sahip çýkýp 2,20 den geri almýyorsun.Hisseni diðer yatýrýmcý rolü üstlenmiþ hýrsýzlarla öldürdün.Tabii yakýnda hisseni 1,98 tl ye gelir.3.halka arzý yaparsýnýz.Kendinle gurur duyabilirsin
Insanlarla dalga geçen böyle oooccc hisse görmedim yedi sulalenizi seveym seref yoksunlari
Resmen s... mis sipaya donduk bu nedir way karakter yoksunu patron sirketine sahip cik bizle isi bitti sira sende
YTD...
Yukarýda yazdýðým yazýyý info@safkar.com adresinede yolladým. Sizde yollayýn içinizden gelenleri.. Ayrýca dolaþýmda 11 milyon lot var sadece 3 kiþimi bu hissede yokmu baþka kimse .Bir pasta alacak
Persembe gunu izmire genel kurula gidip hesap sormak lazým arkadaslar,Ben Istanbuldayým...kimler gidebilir....Saat 11 de....yonetime baský yapmak lazým,adamlar 3 tl ortalamadan sattýlar baktýklarý yok....
Bunun piyasa yapýcýsýný merak edip incelediniz mi???
Emsali 7 tl kendisi B gurubu ve sürünüyor
Ama spek bunu unutmasýn paranýn bir maliyeti var
Büyük yatýrýmcýlar ne der ?
Ucuz bulduðunuz ve iþinize yarýyacak ne bulursanýz satýn alýn elbette deðerini bulur
Düþtükçe ben alýrým kardeþ manipülatör aða bak kimsen iyi düþürse saðlam atlýyalým
A.q hissesi daha gidecek yerin kaldimi asagi... sen kactan aldinda 2.14 e mal veriyon senden kar etmeden cikarsam borsayi birakirim inada bindirdin artik isi
YTD...
Yer Ýmleri