Sayfa 44/196 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 345 - 352 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. Dipte gezinen o kadar çok hisse varki. Raysg 41 kr dibinden ,% 200 prim yapmış .Bana göre yorulmuş olmalı ve dinlenmeli.. ama bizim bilmediğimiz çok özel bir haberi varsa devam da edebilir.herkes özgür iradesi ile alır da ,satarda.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Arkadaşım nerelerdesin kimse inanmıyor bana. Mır mır ları ne yaptın ,ben kardeşi gyo yu sattım.

geçen sene 50 krşlarda grafik paylaştığımda dahafazlaolmaz bi cacık olmaz boşverin grafikleri dediler.. aynısını brksn mipaz martı edip merko banvt vs. de paylaştığımda dediler.. cacıkda oldu rus salatasıda.. olduktan sonra konuşmak kolay.. mesele in cin top oynarken millet cacık cucuk derken konuşturacaksın grafikleri haksızmıyım beyazsayfa?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
    ne oldu bak boyalı eceyi sorduğunda...önemli bir zamana geldiğini 178 dede önemli bir trend direnci vardı öylemi? kaçı gördü 182 oradan döndü şu ana kadar.. o grafiği hatırlıyonmu eski forumdan?

4.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    geçen sene 50 krşlarda grafik paylaştığımda dahafazlaolmaz bi cacık olmaz boşverin grafikleri dediler.. aynısını brksn mipaz martı edip merko banvt vs. de paylaştığımda dediler.. cacıkda oldu rus salatasıda.. olduktan sonra konuşmak kolay.. mesele in cin top oynarken millet cacık cucuk derken konuşturacaksın grafikleri haksızmıyım beyazsayfa?
    Ben seni tek geçerim, sen farklısın.

5. Seavoice arkadaşım ,bu daha fazla olmaz denen şahıs çok ezik biri olmalı.hayatta hiç bir başarısı olmayan sadece başkasının başarısızlıkları ile mutlu olan bir tipe benziyor.ben ona diyorum kıskanma çalış seninde olur diye.

6. Seavoice Seninle ilgi alanımız aynı.senin bulduğun hisselerin hepsi benim elimden de geçti.şimdi ben çimentolara, krdm lere ve hlgyo ya ilgi duyuyorum sen ne dersin?

7.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    ne oldu bak boyalı eceyi sorduğunda...önemli bir zamana geldiğini 178 dede önemli bir trend direnci vardı öylemi? kaçı gördü 182 oradan döndü şu ana kadar.. o grafiği hatırlıyonmu eski forumdan?
    Hatırlıyorum,tam dediğin gibi oldu ,sence 1,6 destek oldumu ? Ben 1,6 dan torbayı tekrar doldurdum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Ben seni tek geçerim, sen farklısın.

estfrlh.. fark bakış açısında bende değil... heryere aynı açıdan bakınca aynı peyzaj görünür göze.. açıyı değiştirince manzarada değişir.. gözün gördüğünü beyin inkar ederse, akla ihanet eder.. akla ihanetinde geri dönüşü olmuyor maalesef..

Sayfa 44/196 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •