Tescodan 195 milyaona al, mersin ve çerkezköyü 155 milyona sat. kaça aldın bu kipayı BABAYİĞ-İT....
Şimdi Deniz sen bu hisseye bu fiyatlardan poazisyon açıp açmayacağını,forumda yazılanlara bakarak mı karar vereceksin
Deniz biz bu kipayı 1.20 lerden çok anlattık,pozisyon açarken.Keşke aramızda olsaydın.
Aradığın soruların hepsinin cevabını bulamassın,işin çok zor bunu bilesin..
Fakat biraz resme büyük bak,bu tür şirketler "karıncayı miker ama belini incitmez" bilançolara pek takılma herşeyi orda bulamassın.
Migrosun borcu var diyorsun,şimdi bu değerlediği iştirakini 6 ay sonra manyağın birine (bize göre) 600 mil EURO sattım derse,kim ne diyebilir???
Bu gün KİPA MİGROS birleşmesi diyor,SPK müracat ettimi? Ettiğinde başına ne gelecek??
DENİZ bu adamlar çok fena,Bu adamları sen TEMEL TEKNİK MEVZUATLA çözemezsin,bu adamlar senin koynuna zenciyi beyaz rus diye sokarlar,sen zenci olduğunu anladığın da "vay be zenciymiş ama olsun iyi eğlendim dersin" fakat aklında ki efsünlama bitince bi de bakarsın zenci travestiymiş
İKİ şirkete SOLO bakmaya çalış,sektörün içinde başka kim kimi koynu alır kim kimi karısı yapar,deniiiiiz
Deeeniiiiz bu adamlar mikmiceği tavuğa yem vermez,deniz grup mex var burda,daha çok iş var deniz anlayana iyi bak sektöre deniz...
Yandı karadeniz,yakarlar karadenizi deniz![]()
Sayın Deniz �� 36,
0,23 kuruş dönen dolabın kılıfı; buna biz karışamayız.Adamlar kendi aralarında alıp verebilirler hata hibe de edebilir.240 milyonu nasıl hibe ettiyse.0,23 kuruş palavrasına zaten spk izin vermedi.
Asıl olan şu aktif halde dolaşan3.75 hisselerin gayrimenkullerin fiyatı nedir?
Püf nokta gayrimenkuller,
DÜNYADA GAYRİMENKULLERİN DÜŞTÜĞÜ YIL NASIL %600 DEĞERLENİR ALTIN MADENİ VEYA PETROL KUYUSU MU ÇIKTI RAMSTORLARDA DENİZ 36![]()
Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
Borsaya gireli 20 gün oluyo ilk kagıdım kipadan aldım 4,73 ten şuanki hali benim psikolojimi bozuyo ama yapcak bişi yok =(
seçimlerden sonra Yasar Holding sahiplerinden biri,Karşıyaka ve karşıyaka basketbol takımı hakkında laga luga etmişti.İzmirli, sosyal medyada örgütlenip Pınar mallarını boykot etti.Adamlar fiatları yarıyarıya düşürdükleri halde iflah etmediler.Cir korkunç düştü.Bunun üzerine şirketten açıklama üstüne açıklama geldi.
Demem o ki,bu adamlar SPK,BIMER yada CIMER den korkmaz.Ama halkın tüketimden gelen tepkisinden ödleri kopar.Sosyal medyada MIGROS,KIPA boykotu başlatılmalı.Etkileyebildiğimiz kadar insanı etkilemeliyiz.Onların anladığı dil budur.
Şok market SPK sunduğu bilanço ya baktım şirket Özkaynak eksi 2 milyar tl resmen şok SPK da onay verirse her şey onay alınır bu kurumdan
Vay be ne konusuyor ama adam. Helal olsun hamsiiiiiii çok büyük adam engin bir sahsiyetmissin. Şimdi bu mesjinla bunu idrak ettim..demek borsada kolay para yok haaa ve kimin aklına gelirdi dostlar borsada kırk türlü oyunun döndüğü.
Oyun büyük diyorsun haaaa. Vay be vallahi acayip etkilendim hamsii.
Dur ben hemen vazgeçeyim Kipa almaktan. Şimdi grup mrup dedin kafam karıştı. Aha da sildim alış emrimi
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri