Tescodan 195 milyaona al, mersin ve çerkezköyü 155 milyona sat. kaça aldýn bu kipayý BABAYÝÐ-ÝT....
Þimdi Deniz sen bu hisseye bu fiyatlardan poazisyon açýp açmayacaðýný,forumda yazýlanlara bakarak mý karar vereceksin
Deniz biz bu kipayý 1.20 lerden çok anlattýk,pozisyon açarken.Keþke aramýzda olsaydýn.
Aradýðýn sorularýn hepsinin cevabýný bulamassýn,iþin çok zor bunu bilesin..
Fakat biraz resme büyük bak,bu tür þirketler "karýncayý miker ama belini incitmez" bilançolara pek takýlma herþeyi orda bulamassýn.
Migrosun borcu var diyorsun,þimdi bu deðerlediði iþtirakini 6 ay sonra manyaðýn birine (bize göre) 600 mil EURO sattým derse,kim ne diyebilir???
Bu gün KÝPA MÝGROS birleþmesi diyor,SPK müracat ettimi? Ettiðinde baþýna ne gelecek??
DENÝZ bu adamlar çok fena,Bu adamlarý sen TEMEL TEKNÝK MEVZUATLA çözemezsin,bu adamlar senin koynuna zenciyi beyaz rus diye sokarlar,sen zenci olduðunu anladýðýn da "vay be zenciymiþ ama olsun iyi eðlendim dersin" fakat aklýnda ki efsünlama bitince bi de bakarsýn zenci travestiymiþ
ÝKÝ þirkete SOLO bakmaya çalýþ,sektörün içinde baþka kim kimi koynu alýr kim kimi karýsý yapar,deniiiiiz
Deeeniiiiz bu adamlar mikmiceði tavuða yem vermez,deniz grup mex var burda,daha çok iþ var deniz anlayana iyi bak sektöre deniz...
Yandý karadeniz,yakarlar karadenizi deniz![]()
Sayýn Deniz �� 36,
0,23 kuruþ dönen dolabýn kýlýfý; buna biz karýþamayýz.Adamlar kendi aralarýnda alýp verebilirler hata hibe de edebilir.240 milyonu nasýl hibe ettiyse.0,23 kuruþ palavrasýna zaten spk izin vermedi.
Asýl olan þu aktif halde dolaþan3.75 hisselerin gayrimenkullerin fiyatý nedir?
Püf nokta gayrimenkuller,
DÜNYADA GAYRÝMENKULLERÝN DÜÞTÜÐÜ YIL NASIL %600 DEÐERLENÝR ALTIN MADENÝ VEYA PETROL KUYUSU MU ÇIKTI RAMSTORLARDA DENÝZ 36![]()
Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
Borsaya gireli 20 gün oluyo ilk kagýdým kipadan aldým 4,73 ten þuanki hali benim psikolojimi bozuyo ama yapcak biþi yok =(
seçimlerden sonra Yasar Holding sahiplerinden biri,Karþýyaka ve karþýyaka basketbol takýmý hakkýnda laga luga etmiþti.Ýzmirli, sosyal medyada örgütlenip Pýnar mallarýný boykot etti.Adamlar fiatlarý yarýyarýya düþürdükleri halde iflah etmediler.Cir korkunç düþtü.Bunun üzerine þirketten açýklama üstüne açýklama geldi.
Demem o ki,bu adamlar SPK,BIMER yada CIMER den korkmaz.Ama halkýn tüketimden gelen tepkisinden ödleri kopar.Sosyal medyada MIGROS,KIPA boykotu baþlatýlmalý.Etkileyebildiðimiz kadar insaný etkilemeliyiz.Onlarýn anladýðý dil budur.
Þok market SPK sunduðu bilanço ya baktým þirket Özkaynak eksi 2 milyar tl resmen þok SPK da onay verirse her þey onay alýnýr bu kurumdan
Vay be ne konusuyor ama adam. Helal olsun hamsiiiiiii çok büyük adam engin bir sahsiyetmissin. Þimdi bu mesjinla bunu idrak ettim..demek borsada kolay para yok haaa ve kimin aklýna gelirdi dostlar borsada kýrk türlü oyunun döndüðü.
Oyun büyük diyorsun haaaa. Vay be vallahi acayip etkilendim hamsii.
Dur ben hemen vazgeçeyim Kipa almaktan. Þimdi grup mrup dedin kafam karýþtý. Aha da sildim alýþ emrimi
HUAWEI NXT-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri