Sayfa 570/852 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by darkgfb Yazıyı Oku
    Borsaya gireli 20 gün oluyo ilk kagıdım kipadan aldım 4,73 ten şuanki hali benim psikolojimi bozuyo ama yapcak bişi yok =(
    Borsaya yeni giren birisi olarakk neden bunca kagit icersinden kipayi sectin onuda merak ettim. Birisimi onerdi

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    kardesim.kendi kararini kendin ver benim maliyetim 2 nin altinda ama 3 yilimi yedi bu hisse

gt-ı9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    lanet olsun kıpaya borsadan bezdirdi beni... Eyw

borsaya yeni giren birisi olarakk neden bunca kagit icersinden kipayi sectin onuda merak ettim. Birisimi onerdi

aynen öneri üzerine oldu ama cok yanlış zamanda yanlış yerden önerildi sağlık olsun beklemekten başka care yok sabır dicez 8 bine yakın zarar yazıo =(

4.  Alıntı Originally Posted by darkgfb Yazıyı Oku
    aynen öneri üzerine oldu ama cok yanlış zamanda yanlış yerden önerildi sağlık olsun beklemekten başka care yok sabır dicez 8 bine yakın zarar yazıo =(
    Allah kolaylık versin kardeşim. benn karda oldugum halde bazen sinirlerim dayanmıyor. Inşallah kisa zamanda zararini kurtarirsin

allah kolaylık versin kardeşim. Benn karda oldugum halde bazen sinirlerim dayanmıyor. ınşallah kisa zamanda zararini kurtarirsin

şunu anladım cok sıkıcı ve uyuz bi kagıt...inş başkan temennimiz o yönde sanada allah kolaylıklar versin şansımız bol olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by darkgfb Yazıyı Oku
    60 bin lotla 45 bin zararda bende var sabirla bekliyorum malesef

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kararver2 Yazıyı Oku
    Malum şahsı muhatap almihorum iki gündür. Oda sizinle uğraşıyor. Bence sizde daha fazla yazdillarina cevap vermeyin
    Ayrica yazinizim altina hic cekinmeden imzami atarim

Sayın kararver imzanizi attığınız yazıya ben de atarım imzami. İki gündür anlamiyirsunuz beni

Uzun uzun anlattım derdimi hala anlamamissiniz. Kısaca şöyle söyleyeyim bir kez daha
    Bir gelişme olur, ya da olmaksızın ben şu noktayı görmemişim derim migros satar Kipa alırım. İkisinden de uzak kalırım vs.

İki gündür şu yazıları okuyanlar cidid bir konuda polemik yaşadığımızı sanacak.

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2,59 maliyetle beklemekteyiz, sabırla da bekleyeceğiz, zamanı gelecek 6-7 lerde de ayak oyunları dönecek, nasıl 2,50-2,90larda ayak oyunları çevirdilerse şimdi de aynısı, bu namussuzlar bıktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar..
    Allah sabır versin kipa yatırımcılarına

Sayfa 570/852 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •