Sayfa 292/614 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by lantern Yazıyı Oku
    adese nasıl hala tutuyor musun
    Adese ile Yola devam hocam senden Allah razı olsun. ittfh kaptırdım yapacak bir şey yok ky nin elinden almayı biliyorlar.hocam ıcbc malı virmanlamış eline sağlık.özele bakarmısın hocam

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    ilk beşte satılanlar burda toplanmış 100 000 lot .ıcbc..doce ...citi...vakıf...şu üç yabancıda mal kalmadıysa kötü benim demek istedigim bu sadece bu takaslar mart 9 ona göre yeni takasta bakın duruyorsa .sabırlı olmalı .durmuyorsa .benim kanım .tehlike var demek .sabredicez sabredmeliyiz.tek umut..
    Hayır tehlike dediğiniz 32 ler dibidir. 4-5 sene önceki fiyatı. O zamandan beri bir çok kağıt taklalar attı.
    Hiç kimse parasını riske atmaz. 1 TL bile boşa vermem. Hele böyle ******ların tekerine çomak sokarım.
    Gerekçeler ne akla ilk gelen.........
    1-Bunun beklentisi var (bedelsiz oranı %1500- 2500 arası)
    2-Arsa parasının sermayeye duhulu ve bedelsiz iktisabı
    3-zaten 7 senedir biçare bekletiyor KY yi

bu parça size gelsin Zeki Müren Bey efendiden. Elinizden kaçırmayın..

https://www.youtube.com/watch?v=vrHzk1rDi6A

3. bu sene umut dahada arttı ..bekliyoruz .spek .beklicez..dökülenmi olur yoksa senmi arada yavaş yavaş erirsin.mecburen verdigini yukardan alıcan.yılların birikimi acısı var .bu acı kötü çıkıcak senden.55 den verdiklerini bekliyorsun yazık günah degilmi onlara .çek 55 e zaten verip kaçarlar.onlar merak etme .ha ben burdayım yok sana 55 te mal mal.

4.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Hayır tehlike dediğiniz 32 ler dibidir. 4-5 sene önceki fiyatı. O zamandan beri bir çok kağıt taklalar attı.
    Hiç kimse parasını riske atmaz. 1 TL bile boşa vermem. Hele böyle ******ların tekerine çomak sokarım.
    Gerekçeler ne akla ilk gelen.........
    1-Bunun beklentisi var (bedelsiz oranı %1500- 2500 arası)
    2-Arsa parasının sermayeye duhulu ve bedelsiz iktisabı
    3-zaten 7 senedir biçare bekletiyor KY yi

bu parça size gelsin Zeki Müren Bey efendiden. Elinizden kaçırmayın..

https://www.youtube.com/watch?v=vrHzk1rDi6A
    eyvallah dostum ...inşş hep beraber kazanıcaz.yorumlarınızı takip ediyorum dostum .arada tahtayla ilgili paylaşımda olursa paylaşın saygılar

5. saygı bizden herkese..
    (Spek sen hariç biliyorsun).

6.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    ilk beşte satılanlar burda toplanmış 100 000 lot .ıcbc..doce ...citi...vakıf...şu üç yabancıda mal kalmadıysa kötü benim demek istedigim bu sadece bu takaslar mart 9 ona göre yeni takasta bakın duruyorsa .sabırlı olmalı .durmuyorsa .benim kanım .tehlike var demek .sabredicez sabredmeliyiz.tek umut..
    Bu kadar mal okuz pokuz bugün hacim de olmadı lantern hocamın görüntüsü sahte değil o zaman

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Şimdi mantıken düşünün.
    Bu kağıdın speki sizsiniz....
    elinizde en iyi 0 TL den maliyetli (en kötü 30 TL ki bunu karışatrmayın) Cmbtn hissesi var.
    Ve bu malı 7 senedir tutuyorsunuz elinizde. Oysa 0 Tl maliyetlede olsa zamanında satsaydınız eğer 40 TL den satıp, bankaya yatırmış yada doviz alıp bankada bekletseydiniz %100 kazanırdınız (yada beşiktaşda daire alsaydınız %400 kazanırdınız).
    Oysa tarih Mart 2018, ardan geçmiş 7 sene ve elinzideki hisse 7 sene önceki fiyattan.
    Ve siz isteseydiniz bu hisseyi sadece beklentileri kullanarak en az 120 den elinizi öpene verirdiniz..
    Hemde çok kolay.
    Hatta belkide 500 e verirdiniz.
    İsteseniz şimdide verirsiniz.
    Nasılmı..
    Açıklayın %2500 bedelsiz. Bakın 1 sene sonra 500TL oluyormu, yoksa olmuyormu..
    Bu minvalde dalarım tenhalarına spek efendi..

8.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    bu takası incele dostum .üç ayda ilk beşte çıkan hisselere bak 650 000 lot vardı ilk beşte 550 000 in de altı şu an .benilk beş derken bunu dedim .ayrıca burdan çıkan mal mart ..09 .a kadar takas böyleydi şimdi bilmiyorum bir hafta geçtibu üç gurupta mal duruyormu...doce...citi...ıcbc...vakıfa gelmiş birde.duruyorsa .yakında bomba patlar .genel kurul öncesi .saygılar inş hep beraber kazanırız.spek hayvanı kudursun.....TEKKEYİ BEKLEYEN ÇORBAYI İÇERMİŞ..BİZDE TEKKEYİ BEKLEYENLERDENİZ....
    Hocam yanlışınız olmalı iyi inceleyin takasları.. Hepi topu 880 bin lot var, kim 650 bin lot satmış ))
    Ve düzeltmenizi yazın lütfen.
    Yanılanlar olabilir. Tezkip yazısı yazın lütfen..

Sayfa 292/614 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •