Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Auris Yazıyı Oku
    ilk beşte satılanlar burda toplanmış 100 000 lot .ıcbc..doce ...citi...vakıf...şu üç yabancıda mal kalmadıysa kötü benim demek istedigim bu sadece bu takaslar mart 9 ona göre yeni takasta bakın duruyorsa .sabırlı olmalı .durmuyorsa .benim kanım .tehlike var demek .sabredicez sabredmeliyiz.tek umut..

2.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    ilk beşte satılanlar burda toplanmış 100 000 lot .ıcbc..doce ...citi...vakıf...şu üç yabancıda mal kalmadıysa kötü benim demek istedigim bu sadece bu takaslar mart 9 ona göre yeni takasta bakın duruyorsa .sabırlı olmalı .durmuyorsa .benim kanım .tehlike var demek .sabredicez sabredmeliyiz.tek umut..
    Hayır tehlike dediğiniz 32 ler dibidir. 4-5 sene önceki fiyatı. O zamandan beri bir çok kağıt taklalar attı.
    Hiç kimse parasını riske atmaz. 1 TL bile boşa vermem. Hele böyle ******ların tekerine çomak sokarım.
    Gerekçeler ne akla ilk gelen.........
    1-Bunun beklentisi var (bedelsiz oranı %1500- 2500 arası)
    2-Arsa parasının sermayeye duhulu ve bedelsiz iktisabı
    3-zaten 7 senedir biçare bekletiyor KY yi

bu parça size gelsin Zeki Müren Bey efendiden. Elinizden kaçırmayın..

https://www.youtube.com/watch?v=vrHzk1rDi6A

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Hayır tehlike dediğiniz 32 ler dibidir. 4-5 sene önceki fiyatı. O zamandan beri bir çok kağıt taklalar attı.
    Hiç kimse parasını riske atmaz. 1 TL bile boşa vermem. Hele böyle ******ların tekerine çomak sokarım.
    Gerekçeler ne akla ilk gelen.........
    1-Bunun beklentisi var (bedelsiz oranı %1500- 2500 arası)
    2-Arsa parasının sermayeye duhulu ve bedelsiz iktisabı
    3-zaten 7 senedir biçare bekletiyor KY yi

bu parça size gelsin Zeki Müren Bey efendiden. Elinizden kaçırmayın..

https://www.youtube.com/watch?v=vrHzk1rDi6A
    eyvallah dostum ...inşş hep beraber kazanıcaz.yorumlarınızı takip ediyorum dostum .arada tahtayla ilgili paylaşımda olursa paylaşın saygılar

4. Şimdi mantıken düşünün.
    Bu kağıdın speki sizsiniz....
    elinizde en iyi 0 TL den maliyetli (en kötü 30 TL ki bunu karışatrmayın) Cmbtn hissesi var.
    Ve bu malı 7 senedir tutuyorsunuz elinizde. Oysa 0 Tl maliyetlede olsa zamanında satsaydınız eğer 40 TL den satıp, bankaya yatırmış yada doviz alıp bankada bekletseydiniz %100 kazanırdınız (yada beşiktaşda daire alsaydınız %400 kazanırdınız).
    Oysa tarih Mart 2018, ardan geçmiş 7 sene ve elinzideki hisse 7 sene önceki fiyattan.
    Ve siz isteseydiniz bu hisseyi sadece beklentileri kullanarak en az 120 den elinizi öpene verirdiniz..
    Hemde çok kolay.
    Hatta belkide 500 e verirdiniz.
    İsteseniz şimdide verirsiniz.
    Nasılmı..
    Açıklayın %2500 bedelsiz. Bakın 1 sene sonra 500TL oluyormu, yoksa olmuyormu..
    Bu minvalde dalarım tenhalarına spek efendi..

5. borsada yatırmcısına bu kadar zarar veren her sene çimentaşa danışmanlık ücreti vererek zarar açıklayan ve buna göz yuman bagımsız denetçileri hayretle iziiyorum çok güzel bir ekip çaiışması var spk uyuyor .maliye denetlemiyor olan küçük yatırımcıya oluyor uzun süre bekleyenler bir yerde ümitsiz ümitsizde olsak beklicez genel kurul yaklaştıkça heycan artıcak önümüzdeki haftada böyle geçerse ben zaman daraldı derim bunlar olası güzel habere bağlı haber varsa haber yoksa bize sağ gösterip sol çarpmasında.....hayırlısı........

6.  Alıntı Originally Posted by NEVZATWW Yazıyı Oku
    borsada yatırmcısına bu kadar zarar veren her sene çimentaşa danışmanlık ücreti vererek zarar açıklayan ve buna göz yuman bagımsız denetçileri hayretle iziiyorum çok güzel bir ekip çaiışması var spk uyuyor .maliye denetlemiyor olan küçük yatırımcıya oluyor uzun süre bekleyenler bir yerde ümitsiz ümitsizde olsak beklicez genel kurul yaklaştıkça heycan artıcak önümüzdeki haftada böyle geçerse ben zaman daraldı derim bunlar olası güzel habere bağlı haber varsa haber yoksa bize sağ gösterip sol çarpmasında.....hayırlısı........
    Genel kurulda bir şey olmazsa 18 nisan lar bittimi.uzun vadeci oluruz.7 yıl olmuşların yanında 1 yıllın lafı olmaz

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Genel kurulda bir şey olmazsa 18 nisan lar bittimi.uzun vadeci oluruz.7 yıl olmuşların yanında 1 yıllın lafı olmaz

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben ce en sağlıklısı bu 18 nisana kitlenmeyin dökmek için oyunlar bitmez

8. bu sene umut dahada arttı ..bekliyoruz .spek .beklicez..dökülenmi olur yoksa senmi arada yavaş yavaş erirsin.mecburen verdigini yukardan alıcan.yılların birikimi acısı var .bu acı kötü çıkıcak senden.55 den verdiklerini bekliyorsun yazık günah degilmi onlara .çek 55 e zaten verip kaçarlar.onlar merak etme .ha ben burdayım yok sana 55 te mal mal.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •