Sayfa 47/196 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1562 madde; 369 - 376 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. Böylesi daha zevkli.ben zevk alıyorum.my nette 2 sene boyunca Ahmet kara olarak yazdım, burada da Ahmet kara olarak yazıyordum hisse net yasak getirdi ,bende yeni bir sayfa açtım beyazsayfa oldum.açın Mynet i okuyun; KLNMA ve RAYSG yi 2 sene boyunca nasıl topladığımı görürsünüz.hikaye değil ,roman yazdım.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şimdi de 1,7 ortalama ile dökülen yaprakları topladım.siz 4 TL keşfedersiniz ben size satarım .Ha bi de KAPLM var C grubu tek fiyat onu da 95 kr civarı topladım size 2,5 TL de satarım,siz anca o zaman keşfedersiniz.

3. Ha bu arada 76 TL de göl haberi geldi,enerji ile ilgili haberler .Şimdi göl de yüzmeye gideceğim.

4. Acil şifalar arkadaşım başka bişey gelmez elimden...

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. Bu de albrk yani al biriktirdiğim topladım1,25 sonra demedi demeyin.

6.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Acil şifalar arkadaşım başka bişey gelmez elimden...

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
    Yakında seni acile kaldırırlar, çatlıyacaksın.

7. Bu sayfada Mrgyo yu da 39 kr ta yazmıştım,topluyorum diye seavoice ile sohbet ediyorduk,bakın bakalım Mrgyo şimdi kaç kr ,bilmeyenlere söyleyeyim 55,56 kr lafı gördü,şu an 50 kr.sizde nasiplenin diye yazıyorum ama anlayana. Nasip ayağınıza geliyor siz tepiyorsunuz.

8. Size bu kadar yorum yeter,seans başlıyor çalışacağım.

Sayfa 47/196 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •